24 Kasım 2007 Cumartesi

Grup Hepsi yeni albüm çalısmalarına başladı

HEPSİ kızları, çıkarmış oldukları iki albümü birleştirdiler.”Hepsi 1+2″ olarak müzik marketlerde yerini alan albüm en çok satanlarda yerini çoktan aldı.

Konser programları ve yoğun dizi seti çalışmalarının yanı sıra albüm müjdesi veren grup, Kasım ayında stüdyoya girecek. Hepsi önümüzdeki yıl içinde iddialı bir albüm hazırlığına başladı bile, ilgililere duyurulur.

4 Kasım 2007 Pazar

Grup Hepsi Kızları'nın dilekleri

Hepsi Grubu kızları na soruldu; Alaaddin'in sihirli lambası sizde olsa ne dilerdiniz?

YASEMİN
1-Savaşların tamamen bitmesini dilerdim
2-Bütün herkezin sağlıklı olmasını dilerdim
3-Ayrılıkların olmamasını dilerdim

GÜLÇİN
1-İstediğim herşeyi gerçekleştirebilmek için sihir yeteneği dilerdim
2-Aşk
3-Yalansız bir dünya
EREN
1-Orman yangınlarında yanan yerlerin bir anda yeşermesini sağlardım
2-Engelli insanların tekrar sağlıklarına kavuşmasını isterdim
3-Bir anda bütün sigaraların yok olmasını sağlardım.Bir tane bile kalmayacak şekilde.
CEMRE
1-Dünyadaki tüm saçma sapan savaşlarınbitmesini ve her ülkenin birbirleriyle anlaşarak"BARIŞ" içinde yaşamasını isterdim
2-Bir daha hayata gelirsem Angelina Jolie olarak
3-Tüm sevdiklerimin ve dünyadaki insanların sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını isterdim...

2 Kasım 2007 Cuma

Hepsi Grubu'na teklifler yağıyor

Hepsi 1 adlı dizide rol alan Hepsi grubuna teklif üstüne teklif yağıyor.
Efsane müzikal 'Grease'in Türk uyarlamasında oynamaları için teklif alan grup, şimdilik sinema filmine sıcak bakmıyor.

Hepsi grubu, oyunculuklarını ilerlettikten sonra sinemada boy gösterecek.

1 Kasım 2007 Perşembe

Grup Hepsi ve Kenan Doğulu aynı sahnede

Turkcell tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen "gnctrkcll 40 C" konserlerinin 6. ayağı, Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi beldesinde gerçekleştirildi.

Konserde ilk önce Hepsi Grubu sahne aldı. Grup, hayranları için en beğenilen 13 şarkıyı seslendirdi. Grubun sahne şovu ise, hayranları tarafından ilgiyle izlendi. Hepsi Grubu'nun ardından sahneye çıkan Kenan Doğulu, konserine 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye dördüncülük getiren "Shake İt Up Şekerim" adlı parçasıyla başladı. 2 saat boyunca eski ve yeni albümlerinden toplam 23 şarkı seslendiren Doğulu, danslarıyla hayranlarını coşturdu. Sanatçının romantik şarkılarına izleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Ünlü sanatçı, konser esnasında zaman zaman hayranlarıyla sohbet ederek, Kızkalesi'nde kendisine gösterilen büyük ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Sadece gnctrkcll üyelerinin katıldığı partide özel şovlar, SMS kurgulu yarışmalar gerçekleştirilerek, üyelere cep telefonları, fotoğraf makineleri, kontörler, Kenan Doğulu ve Hepsi Grubu imzalı CD'ler dağıtıldı.

Gece geç saatlere kadar devam eden konseri yaklaşık 9 bin kişi izlerken, partinin finalinde ise Kenan Doğulu ve Hepsi Grubu gösterdikleri performansla hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Grup Hepsi ilkokul anıları, birbiri hakkında düşünceleri

Yasemin: Gülçin çok güzel resim çizerdi. Resim silgisi,resim kelemi hatta 10 tane resim defteri alırdı bir yılda. Çok da tombikti. Bir sürü test kitabi alırdı her gün getirirdi. Resmen kendine eziyet çektiriyordu. Bu arada her ders için ayrı kalemi, silgisi fln olurdu. İsraf yani Bir de çok tembeldi ama ders bakımından değil. Her şeyini ben taşırdım. Bir gün ben tuvalete gitcem sen şunları otobüse koyuver dedi. İçinde 100 bin tane şey vardı. Ama yetişemedi ve eşyaları gideceği yere bıraktık Eren ve Cemre'yle. Dönüşte gördük onu az kalsın boğuyorduk.

Gülçin: Yasemin de çok uyuşuk ve unutkandı. Ödevlerini hep okulda yapardı. Hiç yazı yazmayı sevmezdi. Hep Cemre yazardı onun yerine. Bir de hep bizi rezil ederdi.


Cemre: Ben Eren'den bahsedeceğim. Gülçin test kitabı alıyordu hep ama o çok gereksiz bulurdu. Anlamadığı konudan hemen özel ders alırdı. Her lafımı veya lafımızı eleştirirdi. Ama bize bir gün tiner attıktan sonra sus pus oldu.


Eren: Cemre tam bir inekti. Hep ders çalışırdı. Yazı yazmayı ve okumayı çok severdi. Ödev yapmaya da bayılırdı. Hep daha çok ödev isterdi sınıftakiler ona kızardı 13 yaşındaykan filan renkli kalem krizi tutmuştu hep alıyordu.