28 Haziran 2011 Salı

Tarkan ve Manga İzmir'i coşturdu konser

Tarkan manga konseri izmir

Festival için sevenlerine büyük sürprizler hazırlayan Tarkan; özel tasarımlı bir sahnede performans sergiledi. Sahnedeki ekranlarda Tarkan'ın seslendirdiği her şarkı için özel videolar ve görsel şovlar yayınlandı.

Yaklaşık 60 bin kişinin dinlediği konserde ünlü şarkıcı; repertuvarının dışına çıkarak eski şarkılarını da akustik olarak söyledi. Manga ise sevilen şarkılarıyla birlikte yakında çıkacak olan yeni albümlerinden de bir şarkı seslendirdi.

Seda Sayan yakın dostlarıyla yemek yedi haberi

Seda Sayan

Adı Doğuş'la aşk dedikodularına karışan Seda Sayan Bodrum Cook Shop'un sahibi Ayşe Kazancı, modacı Cemil İpekçi ve Nur Yerlitaş'la keyifli bir akşam yemeği yedi

Doğuş'la ilişkili sorulan sorulara, "Doğuş kardeşim olur" şeklinde cevap veren Seda Sayan aşk dedikodularına açıklık getirdi.

Natasa Emina Sandal'ı kızdırdı

natasa emina

Emina Sandal, geçtiğimiz aylarda Sırbistanlı pop şarkıcısı Natasa Bekvalac ile ’Gospodine’ adlı bir maksisingle çıkartmıştı. Birçok programa birlikte çıkan ve şarkılarının tanıtımını birlikte yapan ünlü ikilinin arasına kara kedi girdi!

TEK BAŞINA SESLENDİRDİ

Natasa Bekvalac, önceki akşam Sırbistan’ın Big Brother’ı olarak bilinen ’Veliki Brat’ yarışmasına katılıp ’Gospodine’ adlı şarkıyı tek başına seslendirince Sandal’ı kızdırdı! Daha önce, Sırp şarkıcı Bekvalac’ın bu programa katılacağı ve şarkıyı tek başına seslendireceği haberleri, Sırp basınında yer almış ve Emina Sandal da, konuyla ilgili rahatsızlığını belirtmişti.