9 Temmuz 2011 Cumartesi

Grup Hepsi Şık Şık (Düet Murat Dalkılıç, Volga Tamöz) Dinle 2011-2012

Grup hepsi Şık Şık


Grup Hepsi:

Şık, şık, şık, şık
Ruhunun içini göstermeyeni
Mesaisiz aktörleri
Gözü gören kalbi nankörleri
Sil geç hadi sil geç, geç

Murat Dalkılıç:

Yere bakan yürek yakanları
Egosuna megosuna tapanları
Gönlünü mala mülke satanları

Grup Hepsi & Murat Dalkılıç

Sil geç hadi sil geç, geç

Murat Dalkılıç:

Her nefeste bir resimle karşılaştım iç sesimde
Vur deyince öldürenler kara liste ismini bildirenler

Grup Hepsi Nükleer Dinle 2011 2012

Grup Hepsi Nükleer 2011

4-3-2-1
Sendeki sorun bence kibir
Kime baksam eriyormuş
Gülüşünle ölüyormuş

Hayret bana bir şey olmadı
Bu zoruna da gitmiş olmalı
Karşı konulamıyormuş sana
Sen onu külahıma anlatsana

Gez göz arpacık
Bu aşk biraz yapmacık
Bana böyle şeyler demesen

Top tüfek nükleer
Daha neler var neler
Atışa devam et istersen

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Davut daha nasıl ciddi olacağız? Haberi

Beraberliklerini dört ay boyunca sakladıktan sonra, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan duyuran ama önceki gün yollarını ayıran Ece Erken ile Davut Güloğlu çifti yeniden bir araya geldi.

EMİN DEĞİLDİK
Kuaför çıkışı objektiflere yansıyan çift; 11 Temmuz'da nişanlanacaklarını açıkladı. Güloğlu, "Ece nişan hazırlığı yapıyor. 'Hayata Gülerken'i ben tek başıma sunacağım" dedi. Güloğlu; ilişkilerini niye uzun süre sakladıklarıyla ilgili ise "Aramızda hep bir şey vardı ama emin değildik. Ece'yi yedi yıldır tanırım. Demek ki yedi senedir içimde saklamışım" dedi. Bu arada "Çocuk istiyor musunuz?" sorusu çifti gerdi. Güloğlu "Ciddi bir şey yok, bunu konuşmayalım" deyince, Erken bozuldu: Daha nasıl ciddi olacağız?

1 Temmuz 2011 Cuma

Tarkan Sakın kafama taş atmayın!

Tarkan

Antalya’da konser veren Tarkan, hayranlarına esprili bir dille taş atmayın uyarısında bulunarak sahne fobisini ortaya çıkardı.

MEGASTAR Tarkan, ‘Fanta Gençlik Festivali’ kapsamında Antalya’da bir konser verdi. Yaklaşık 90 bin kişinin katıldığı festivalde Manga’nın ardından sahneye çıkan Tarkan, gecede popüler şarkılarını seslendirdi. Tarkan, slow şarkılarını ise dünyaca ünlü şarkıcı ‘Pink’in konserlerindeki gibi sahnenin önüne gitaristleriyle oturarak söyledi. Sıcak havadan kimi zaman bunalan Tarkan, yardımcılarından istediği havlu ile yüzünü sildi.

          Şarkıları kadar sempatik ve esprili konuşmalarıyla da izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bırakan Tarkan, “Ön tarafa yaklaştım ama sakın kafamıza bir şey atmayın. Bizimle birlikte siz de şarkıları söyleyin” dedi. Muhteşem sahne performansı ile yürekleri fetheden Tarkan, ışık, lazer ve duman gösterileri ile devam eden konserin finalinde ise görenleri şaşkına çevirdi. Konfeti yağmuru altında gecenin finalini gerçekleştiren Tarkan, alkışlarla sahneden ayrıldı. Daha önceki 9 yılda 71 bin kilometre yol yaparak sanatçıları 3 milyona yakın gençle buluşturan festival, Türkiye’nin en yaygın müzik etkinliği oldu. Festivalde bu yıl 6 bin kilometre yol yapılması hedefleniyor. 16 şehir gezecek festival 30 Temmuz’da İstanbul konseriyle tamamlanacak