27 Kasım 2012 Salı

Winx Club kızlarının Gerçek Halleri resimleri




Fred Çakmaktaş - Fred Çakmaktaş Kimdir - Fred Çakmaktaş RESİMLERİ




Fred tarih öncesine ait Taşyatağı şehrinde yaşar, dinazorlar arası bir dünya ile modernleştirilmiş yalın ayaklı mağara adamı ve "ilkel" mağara adamlarının öyle modern elverişli telefon, cep telefonu ve çamaşır makinesi ile kullanıldığı versiyonundan yararlanılmış.
Fred çeşitli diğer çizgi filmlerin sevilen aksiyonuyarlama ve reklamlarının yan ürünlerinden beri ortaya çıkmıştır.

Winx Sohbet Chat



Winx sohbet, burada edilir , Çünkü burası en büyük winx sohbet yeri

18 Kasım 2012 Pazar

JENNIFER LOPEZ, TÜRK BAYRAĞINA SARILDI!

Geceyi Türk Bayrağına sarılarak sonlandıran sanatçı Jennifer Lopez izleyenlerden büyük alkış aldı.Gecce.com un haberi yorum yapmadan aşağıda verilmiştir.
JENNIFER LOPEZ, TÜRK BAYRAĞINA SARILDI! Ülker Sports Arena'da hayranlarının karşısına son kez çıkan Lopez, konserini Türk Bayrağına sarılarak bitirdi.
Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul'da üçüncü ve son konserini verdi. Lopez, son konserini Türk bayrağına sarılarak bitirdi. Ülker Sports Arena'yı dolduran kalabalığın tezahüratları arasında sahneye çıkan ünlü yıldız, enerjik danslarıyla göz doldurdu. Konser boyunca farklı konseptlerde 6 kıyafet giyen Jennifer Lopez, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Lopez'in son konserini izleyenler arasında Tarkan, Fulya Eyilik, Hande Acar, Serhan Süzer, Serdar Eren, İzzet Sanem Habib, Kaan Boyner, Mehmet Ali Birand, Sanem Altan, Erol ve Önder Bekenşir, Deniz Akel, Burcu Güneş, Sima Lodrik, Aslı Şen, Ece Doğulu, gibi ünlü isimler de vardı. Konser alanında saat 19.00'da kapıların açılmasının ardından, önce DJ setiyle Pascal Nouma, sonra Bedük sahne aldı. Jennifer Lopez, açılışı "Never Gonna Give Up" parçasıyla yaptı. Ünlü şarkıcı; "Let's Get Loud", "If You Had My Love", "I'm Glad", "Waiting For Tonight", "Jenny From The Block" ve "Hold It Don't Drop It" adlı parçalarını da seslendirdi. Yüksek enerjisi, dansı ve performansıyla, kendisini izlemeye gelen yaklaşık 12 bin 500 kişiyi büyüleyen Lopez, veda konserinin finalini, hit parçalarından "On The Floor" ile yaptı. Jennifer Lopez, konseri Türk bayrağına sarılarak bitirdi. Lopez'in İstanbul'da verdiği üç konseri toplamda 36 bin kişi izledi.



Kaynak: http://www.gecce.com/haber/jennifer-lopez-turk-bayragina-sarildi-200106.html

JL Sahne Showu Videosu İzle

Jennifer Lopez in muhteşem sahne showu.Herkesi büyüleyen Jennifer Lopez sahne showu ilede hayranlarına görsel bir show sundu.yer yerinden oynadı desek yalan olmaz.İşte o muhteşem sahne showlarını sizlere paylasmak ve sizlerin düsüncelerını almak ıstedık.Umarız yorumlarınızla sitemize destek verirsiniz. Kaynak: http://www.gecce.com/video/jennifer-lopezin-muhtesem-sahne-sovu_9884

Jennifer Lopez Ülek Sport Arena Konser Videosu

Ülker Sport Arena konser görüntüleri gecce.com da yayınlandı.Bizde o görüntüleri izlemeyen seyircilerimiz icin sitemizde yayınlamaya karar verdik.Çok kısa olan konser videosunun umarım devamı gelir ve bizde sizlerin beğenisine sunarız. Kaynak: http://www.gecce.com/video/jennifer-lopezin-ulker-sport-arenadaki-konserinden-ilk-goruntuler_9910

JENNIFER LOPEZ, BU KEZ ANADOLU YAKASINI SALLADI!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dünya turnesi kapsamında geldiği İstanbul’da ikinci konserini Anadolu yakasındaki Ataşehir Ülker Sports Arena’da verdi. Jennifer Lopez, İstanbul’da ikinci konserini verdi. Bu kez Anadolu yakasındaki Ülker Sports Arena’da sahneye çıkan Lopez, hayranlarının yine nefesini kesti. Ünlü yıldızın, kendisine eşlik eden 110 kişilik ekibiyle muhteşem bir sahne performansı sergilediği, 6 kez kıyafet değiştirdiği gecceye, günler öncesinden konuşulmaya başlanan oryantal dansı damga vurdu.
Lopez, sahnedeki görkemli ışıklandırma, ses düzeni, gösterişli kostümler ve başarılı koreografisiyle, seyircilere unutamayacakları bir gecce yaşattı. Lopez’in muhteşem performansını izlemeye gelen yaklaşık 15 bin seyirci arasında, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Emel Acar, Yonca Evcimik, Selma Türkeş, Ayşe Özyılmazel, Ceylan ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi ünlü isimler de vardı. İlk olarak DJ setiyle Pascal Nouma, ardından ise Bedük sahne aldı. Konserin açılışını “Never Gonna Give up” şarkısıyla yapan ve “Waiting For Tonight”, “Jenny From The Block”, “Let’s Get Loud” gibi sevilen parçalarıyla devam eden Lopez’in enerjisi görülmeye değerdi. Latin yıldız, konserinin finalini, son albümünde Pitbull ile düet yaptığı ve büyük yankı uyandıran “On The Floor” şarkısıyla yaptı. Jennifer Lopez, İstanbul’daki son konserini 17 Kasım Cumartesi akşamı, yine Ülker Sports Arena’da verecek.



Kaynak: http://www.gecce.com/haber/jennifer-lopez-bu-kez-anadolu-yakasini-salladi-200062.html

Jennifer Lopez İstanbul Konser Resimleri

JL..Yasni Jennifer Lopez İstanbulda konerlerine devam ediyor.Bizde çeşitli basın yayın kuruluşlarından aldığımız resimleri sizlerin beğenisine sunuyoruz.Jl hayranı olarak bu konserre gidemediğime çok üzüldüm.Umarım önümüzdeki yıllarda yapacak oldugu konserlere gitmek nasip olur.



15 Kasım 2012 Perşembe

Melek Angun Kimdir ?

31 yaşındaki Melek Angun İstanbul’da tiyatro eğitimi almıştır. Ailesi Bursada yaşayan Melek Angun hakkında nette çok fazla bilgi bulunmuyor. Bilinen şu ki Melek Angun Oktay Kaynarca ile uzun süreden bu yana bir ilişki yaşıyordu ve bu akşam Kaynarca ile Bursa'daki baba evinde nişanlanacak.


Melek Angun 1981 doğumludur. İstanbul’da reklamcılık yapmaktadır.  

14 Kasım 2012 Çarşamba

JENNIFER LOPEZ'İN MÜTHİŞ KONSERİ BAŞLADI!

Günlerdir beklenen JL yani Jennifer Lopez su anda sahnenin topzunu dumana katıyor.Konsere binlerce hayranı saatlerce önceden akın etti.Gecce.com dan alınan  resimleri ve kısa makaleyi aşagıda yayınlıyor ve sizin yorumlarınızı bekliyoıruz.

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'in Ataköy Atletizm Arena'daki konseri başladı. Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'in Ataköy Atletizm Arena'daki konseri muhteşem şovlarla başladı. Jennifer Lopez'in hayranları bu muhteşem geccede dünyaca ünlü yıldızın şarkılarıyla çoşuyor. Konserden Resimler aşağıda.

9 Kasım 2012 Cuma

Yasemin Yürük: “Herkesten bir alacağım var...”

Yasemin Yürük: “Herkesten bir alacağım var...”   Hepsi Grubu  üyelerinden Yasemin Yürük Hthayat a röportaj verdi..Merak edilen sorulara cevap sanatçı müzikden dizi oyunculuguna geçiş döneminide anlattı.Röportaj aşağıda yer almıştır.yorumlarınızla sitemize destek oldugunuz için teşekkürler..

Yıllardır Hepsi Grubu’yla müzik dünyasında var olan şarkıcı Yasemin Yürük kulvar değiştirdi. ‘Bir Ferhat ile Şirin Hikâyesi’ dizisinde oyunculuk yapmaya başlayan Yürük, “Baş koyduğum bu yolda sünger gibiyim. Herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum” diyor.
Hepsi1 grubu ile müzik yaşamında başarılı işlere imza atan Yasemin Yürük şimdi de oyuncu olarak rüştünü ispatlamaya çalışıyor.

8 Kasım 2012 Perşembe

Victoria's Secret 2012 Defilesi Justin Bieber, Rihanna..

Her yıl düzenlenen Victoria's Secret defilesi yine nefesleri kesti..Merakla beklenen defilede Justin Bieber de yer aldı.Justin şarkıları ile mankenlere eşlik ederken melek temasını işleyen mankenlerde salona birbir girip izleyenlere görsel bir show sundular.Haberin ayrıntısı ve fotoğrafları aşagıda yer almıştır.Yorumlarınızı bekliyoruz.Victoria's Secret 2012 defilesi nefesleri kesti..

7 Kasım 2012 Çarşamba

Catz-City Partileri Yasemin Yürük

Artık her cuma Catz & the City partileri dj kabininde Yasemin Şefik ve yanında her hafta değişen bir ünlü ile eğlence doruklara çıkacak.
Bu hafta Yasemin Şefik'in yanında Hepsi grubu üyesi ve oyuncu Yasemin Yürük olacak.
Rezervasyon için 0212 257 10 55 veya 0532 366 63 04

Hepsi Grubu Resimleri


Hepsi Grubu resimlerini sitemizde yer vermeye devam ediyoruz.Grup Hepsi gençlerin özellikle 7-20 yaş grubuna hitap ediyor.Ve herkersin dilinde olan şarkıları ile hala gündemde olmaya devam ediyor.

GİZEM KARACA'YA BABASI ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ..

'Emir'in Yolu' dizisinde canlandırdığı 'Güneş' karakteriyle son zamanlarda sıkça konuşulan, 2011 Miss Turkey güzellerinden Gizem Karaca, hala ailesinin küçük kızı. Babası Karaca'nın her adımını izliyor.

HANDE SORAL, AŞK HAYATINDA MUTSUZ!

Hande Soral mutsuz.Dizilerde çok iyi bir performans sergileyen ve başarılı olan sanatçı aşk hayatında mutsuz olduğuna değindi.Gecce.com un haberinde ayrıntıları bulabilirsiniz.Yorumlarınızla bizlere destek olun.


Güzel oyuncu Hande Soral aşk hayatında üzgün ama iş hayatında hayli mutlu olduğuna değindi.
atv'de ekranlarında meydana gelen 'Alev Alev' dizisinde rol alan güzel oyuncu Hande Soral, özel hayatından yana baya bir dertli. Soral, "Yanımdaki herkesin sevgilim olduğu düşünülüyor ama sevgilim yok" dedi. Diziye gösterilen ilgiden de ise bir hayli keyifli olan Hande Soral; "Aşkta üzgün, iş hayatımda ise hayli mutluyum" dedi.



Kaynak:http://www.gecce.com/haber/hande-soral-ask-hayatinda-mutsuz-199528.html

Formda Ve Çok Seksi

Britney Spears nefesleri kesmeye devam ediyor.Sabahın günaydın ekinde yer alan haberi yorum yapmadan siz okuyucularımızın beğenisine sunuyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.


Britney Spears; önceki gün katıldığı bir televizyon programında, şıklığı ve güzelliğiyle beğeni topladı. Uzun zamandır bu kadar hoş görünmeyen 30 yaşındaki şarkıcı, 20'li yaşlarının zor geçtiğini ancak sonunda hayatının yoluna girmesinden memnun olduğunu söyledi.




 Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/11/07/formda-ve-cok-seksi

6 Kasım 2012 Salı

Hepsi Grubu Resimleri İle Devam Ediyoruz

Hepsi Grubu resimleri ile devam ediyoruz.Yakın zamanda albüm çıkarmak için var güçleri ile çalışan Grup Hepsi den bir kaç resim daha beğeninize sunulmuştur.Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz albümlerini.





Hadise Mesajımı Almıştır 2012 2013 Dinle


Nazan Öncel Böyle Konuşma Şarkı Sözleri


Bir sonbahardı gönül ağlardı aşk 
Biz susardık aşk akardı aşk 
Sen deyince sen gelirdin aklıma aşk 
Sen deyince sen gelirdin aklıma 
Böyle konuşma ağlatacaksın 
Bana bu aşkı yaktıracaksın 
Ne zaman bensiz uyuyacaksın 
O zaman beni anlayacaksın 
Böyle konuşma ağlatacaksın 
Bana bu aşkı yaktıracaksın

Demet Akalın Sabakı Yeni Klip 2012 Dinle


Sıla imkansız Dinle


Emre Aydın Beni Biraz Böyle Hatırla [HD] Dinle


Gruplar için Fan Club

2013 fan club, Fan Club, Grup Duman fan club, hepsi grubu, İsmail YK Fan club, Tarkan Fan club


Hepsi 1 2013 Sohbet


Grup Hepsi Cemre Resimleri 2013


Grup Hepsi Yasemin Resimleri 2013






2 Kasım 2012 Cuma

Rafet El Roman Dinle

Rafet El Romanın ilk kasetinden bir şarkı ile karşınızdayız.Çok güzel çalışmaları olan Rafet El Romanın yaptıgı duysal, aşk , ayrılık acısı üzerine durdugu şarkılarda gözlemlenıyor.Gençlerın sevdıgı ve duygularını Rafet El Roman şarkıları ile dile getırenler bu ilk klip calısması olan sarkıyı cok sevceklerdir.Yorumlarınızı bekliyoruz.

Hepsi Grubu Resimleri Devamı

Hepsi Grubu resimleri dveam ediyoruz.yorumlarınızla sitemize destek verirseniz seviniriz..

Grup Hepsi Official



Grup Hepsi Official
Grup Hepsi Fan Sitesi

Grup Hepsi Yeter Dinle

Grup Hepsi 1 
Grup Hepsi Yeter Klibi Dinle

Geloyun Chat Geloyun Sohbet

Geloyun Chat
Geloyun Sohbet