21 Mart 2013 Perşembe

Sinem ve Arda’nın Nikâh Tarihi Belli Oldu

Arda Turan Sinem kobal düğün tarihi degişmişti.Yeni düğün tarihi, belli oldu.Basında yer alan  haberlere göre.... merak ediyorsanız stargundem.com un haberi aşağıda yer almıstır okuyun  ve merak ettigini,z cevapları ögrenin ..Yorumlarınızla bizlere destek verdiğiniz için tesekkurler

Atletico Madridli futbolcu Arda Turan ve oyuncu Sinem Kobal’ın nikâh tarihi belli oldu. Arda ve Sinem yaklaşık 3,5 yıldır beraberler. Mutlu bir ilişkiler var ve bu ilişkiyi evliliğe taşımaya karar verdiler. Geçtiğimiz sene Aralık ayında Arda Turan ailesinden 20 kişi ile Sinem Kobal'ı istemeye gitmişti. Geleneklerine bağlı olan Arda Turan, kız isteme merasiminin ardından bir nişan organizasyonu gerçekleştirdi. Arkadaşlarıyla eğlenerek kutladıkları nişanlarının ardından evlilik tarihi de merak konusu olmuştu. Haziran ayında evleneceklerini dile getiren genç çift, geçtiğimiz günlerde gelen erteleme haberi ile herkesi şaşırtmıştı.

17 Mart 2013 Pazar

Merve Boluğur Podyumda

Merve Boluğur podyumda..Güzel oyuncu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul da podyuma çıkarak izleyenleri büyüledi.İşte o kareler sizler için sitemizde yerini alıyor.

15 Mart 2013 Cuma

Arda-Sinem Düğünü 2 Ay Ertelendi

Sinem Kobal ve Arda Turan'ın düğünü ertelendi Güzel oyuncu Sinem Kobal ile dünyaca ünlü futbolcularımızdan biri olan Arda Turan düğünlerini ertelediklerini açıkladılar herkes tarafından neden düğünün tarihinin değiştiği merak konusu oldu.

Şık Şık (Volga Tamöz feat. Murat Dalkılıç & Grup Hepsi)

13 Mart 2013 Çarşamba

Sinem Kobal ile Arda Turan'ın Nişan Gecesi Video İzle

Sinem Kobal ile Arda Turan'ın nişan gecesinden ilk görüntüler siz okuyucularımız için sitemizde yerini almıştır.Fazla söze gerek yok..videoyu Arda Turan ve Sinem Kobal hayranları için geliyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

8 Mart 2013 Cuma

Hepsi Grubu Resimleri..

Hepsi grubu resimlerine devam ediyoruz.Hepsi Grubu bütün hızıyla çalışmaya devam etsin yeni albüm için bizde albüm çıkana kadar Hepsi Grubunun fotoğraflarını sitemizde yayınlamaya devam edelim.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorumlarınızı bekliyoruz.

7 Mart 2013 Perşembe

Grup Hepsi- Hepsi Grubu Resimleri

Grup Hepsinin yeni bazı resimleri sitemizde yerini almıştır.Hepsi Grubu kızları gittkleri il,ilçelerde konser veya bir etkinliğe katılırken hayranları ile çektirdikleri resimler de ara sıra sitemizde yer alıyor.Umarımız hayranlarımız daha fazla resim gönderir ve biz bu resimleri sitemizde yayınlarız.

5 Mart 2013 Salı

Gülmekten Öleceksiniz.otobüs Arızası..

otobüs arızalanıyor.Ve bakın insanlar bir anda nasıl otobüsten can havliyle dışarı çıkıyor.Halbuki şöför Piston arızalandı diyor ve yanlış anlayan yolcular bakın nasıl kaçıyor otobüsten.

4 Mart 2013 Pazartesi

Hayat Boş Grup Hepsi-Hepsi Grubu İle Bu Sitede Çoş


Hayat Boş Grup Hepsi-Hepsi grubu İle Bu Sitede Çoş Grup Hepsi resimlerini yayınlamaya devam ediyor siz fanların beğenisine sunuyoruz.Resimler için yorum bırakırsanız çok seviniriz ve yorumlarınızı diğer fanlarla paylaşma imkanı bulmuş olacaksınız.

3 Mart 2013 Pazar

Grup Hepsi Twitter Linkleri

Grup Hepsinin Twitter adresleri aşağıda verilmiştir.Onlara sorularınızı bizzat kendiniz sorabilir, onlarla paylaşmak isteidiğiniz düşünce,duygularınızı söyleyebilir ve merak ettiğiniz bütün sorulara en doğru cevapları bizzat onların ağzından duyabilirsiniz.

    -Yasemin Twitter: https://twitter.com/YaseminYuruk  
    Yasemin Yürük Twitter 
    -Eren Twitter: https://twitter.com/ErenBkc 
Eren BakıcıTwitter

-Cemre Twitter: https://twitter.com/CemreKmr   
    Cemre Kemer Twitter 
Hepsi Twitter: https://twitter.com/Hepsiofficial