24 Eylül 2010 Cuma

Grup hepsi Winx 3D Sihirli Macera Şarkılarını Tanıttı Dinle


Winx Club'ın tüm dünyada izlenme rekorları kıran ilk filmi 'Kayıp Krallığın Sırrı'ndan sonra ikinci filmi 'Winx Club 3D Sihirli Macera' 29 Ekim'de tüm sinemalarda vizyona giriyor. Yeni filmde Winx Club hayranlarını pek çok sürpriz bekliyor. Winx Club 3D Sihirli Macera'nın film müziklerini şarkıları ve danslarıyla genç kızların gözdesi olan Grup Hepsi'nin yanı sıra Aydilge ve Ceynur seslendiriyor.

Winx Club hayranlarının büyük ilgisini çekecek film müziği albümünde Grup Hepsi, 'Süper Kızlar' ve 'Harikalar Diyarı' adıyla iki şarkıya hayat veriyor.  Rock ve pop soundlarının ağırlığının hissedildiği ve toplam 11 şarkının bulunduğu Winx Club 3D'Sihirli Macera' film müziği albümü "Turk Telekom Çocuk Portal'ının(TT Çocuk) katkılarıyla ekim ayında tüm müzik marketlerde yerini alacak.

Türkçe seslendirmede çocuklar da var!

Winx Club'ın yeni filminde bir ilk de gerçekleşti. Winx Club 3D'Sihirli Macera'nın Türkçe seslendirmelerinde Winx Club hayranı çocuklar da yer aldı.
Hürriyet Çocuk Klubü ile birlikte gerçekleştirilen 'Seslendirme Yıldızı Projesi' ile onlarca çocuk arasından dört Winx Club hayranı seçildi. Proje sonucu Lal Günaydın Chatta'yı, Ayçin Olimpos Patoğlu Digit'i; Ceren Işık Locette'i ve Çağhan Kahyaoğlu gizemli bir prensi seslendirdi.  Hayran oldukları karakterlere ses veren çocuklar projede aynı zamanda jüri görevi üstlenen Ak'la Kara Seslendirme Stüdyoları'nda keyifli vakit geçirdiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler