24 Ekim 2010 Pazar

3D WINX Galası Yapıldı Seslendirme Grup Hepsi

Animasyon sinemasının usta ismi Iginio Straffi'nin tasarladığı, Grup Hepsi, Aydilge ve Ceynur'un filmin müziklerini yorumladığı Winx Club 3D 'Sihirli Macera' galası önceki gün İstinye AVM'de yapıldı.

Animasyon sinemasının usta ismi Iginio Straffi'nin tasarladığı Winx Club 3D 'Sihirli Macera', İstinye AVM'de yapılan galayla tanıtıldı. Yoğun ilgi yüzünden izdihamın yaşandığı galaya, film müziklerini yorumlayan Grup Hepsi, Aydilge ve Ceynur katıldı.

29 Ekim'de dünya ile aynı anda tüm Türkiye'de vizyona girecek olan Winx Club 3D 'Sihirli Macera' film galasına gelenler arasında sanatçıların yanı sıra Ebru Cündübeyoğlu ve Özgür Özgülgün ile çocukları da yer aldı.

Filmin eğlendirici olmasının yanı sıra çocuklar için öğretici olduğunuda söyleyen Grup Hepsi üyeleri miniklerle bol bol fotoğraf çektirdiler.



 --- Film Hakkında ise

Iginio Straffi'nin tasarladığı Winx Club'ın izlenme rekoru kıran ilk filmi "Kayıp Krallığın Sırrı"ndan sonra 35 milyon dolarlık maliyetiyle 3 boyutlu ikinci filmi Winx Club 3D 'Sihirli Macera'.

Winx Club'ın bu filminde Winx Perileri Bloom ve arkadaşları yepyeni maceralara uçuyorlar ama işleri hiç de istedikleri gibi gitmiyor. Prenses hayatından sıkılan ve bu arada erkek arkadaşı Sky'la da arası bozulan Bloom ve peri arkadaşları için hayat toz pembe değildir.

Trix'ten destek alan Eskiçağ Cadıları da İyi ve Kötü Sihir arasındaki dengeyi sağlayan Hayat Ağacı'nı bulmuşlardır. Eskiçağ Cadıları yaptıkları güçlü bir büyü ile bu dengeyi bozar ve güçlerini yitiren Bloom ve arkadaşları bütün kötülüklerin kaynağı cadılarla yüzleşmek zorunda kalır.

Gercekten güzel bir film olacak izlemenizi tavsiye ediyorum Grup hepsinin seslendirdigi 3D WINX Dünyası Filmi Yakında Sinemalarda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler