1 Mart 2012 Perşembe

Sen Kimsin Galasında Hepsi Grubu da Vardı

Tolga Çevik..Komedi Dükkanı ile gülme krizine sokan sanatçı şimdi sinema filmi ile karşımızda.Filmin fragmanları bile izlenme rekorları kırdı daha vizyona girmeden.Eminiz ki film büyük bir başarı yakalayacak.Hepsi grubundan Eren de filmin galasına katılan sanatçılar arasındaydı.



Tolga Çevik'in dedektif Tekin'i canlandırdığı, İstanbul sokaklarında bin bir kılığa girdiği, aksiyon ve kahkaha dolu, BKM Film yapımı "Sen Kimsin?" 2 Mart Cuma günü seyirciyle buluşuyor. "Sen Kimsin"in galası önceki akşam Kanyon Cinebonus sinemalarında aralarında Belçim-Yılmaz Erdoğan, Berfin Erdoğan,
Nevra Serezli, Doğa Rutkay, Meryem Uzerli, İpek – Ömer Faruk Sorak, Deniz Akel, Can Ateş, İzzet Öz, Metin Uca, Bahar Korçan, Mehmet Aslan, Yosi Mizrahi, Saadet Işıl Aksoy, Yonca Evcimik, Paşhan Yılmazel, Sinemis Candemir, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Hepsi Grubundan Eren, Aras İyinemli, Nebil Özgentürk gibi isimlerin bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti

CEM YILMAZ DA TEBRİK ETTİ

Aynı gece oyunu olan Cem Yılmaz ise gala öncesi gelerek Tolga Çevik ve diğer oyuncuları tebrik etti. Dedektiflik bürosu haline getirilen özel dekorun önünde Tolga ve Özge Çevik çifti Tolga Çevik tasarımı olan kıyafetleri ile kameralara poz verdi. Gala öncesinde fanları Tolga Çevik'e sürpriz yapıp kuliste ziyaret ederek kendisi için hazırladıkları anı defterini hediye etti. Kahkahaların eksik olmadığı gösterim sonrasında filmin oyuncuları gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın toplantısı esnasında da kahkahalar eksik olmadı. Tolga Çevik sette de çok eğlenerek çalıştıklarını anlattı. Yönetmen Ozan Açıktan ise tüm oyuncuların setin eğlencesinden bahsetmesi üzerine "Sadece eğlendik gibi bir şey de anlaşılmasın, ciddi ciddi çalıştık da, film oldu bittiye geldi diye anlaşılmasın " diyerek şakaya devam etti.

Filmde, Tolga Çevik'in 'Tekin' karakterine İstanbul sokaklarında Zeynep Özder (Pelin) eşlik ederken, filmin diğer kahramanlarını da Köksal Engür (İsmail), Toprak Sergen (Adnan) ve Pelin Körmükçü (Suzan) canlandırıyor. Filmin yönetmenliğini ise Ozan Açıktan üstlendi.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/sen-kimsinin-galasi-yapildi-2012-03-01.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler