3 Nisan 2012 Salı

Kral Müzik Ödülleri Hepsi Grubu..

Kral tv. her yıl düzenlenen müzik ödülleri heyecanı yeniden başlıyor.Hepsi Grubu en iyi grup dalında aday.Hepsi Grubu bu yıl en iyi grup dalında birinciliği alacakmı merakla bekleniyor.Sizlerden gelecek oylarla Hepsi Grubu 2012 nin en iyi grubu olabilir.





Kral Müzik Ödülleri’nin bu yıl 18.sini düzenliyoruz.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de sektörün bütün unsurlarıyla, daha iyi ve daha güzel bir müzik ödülleri töreni hazırlamak için toplantılar yaptık ve yapıyoruz.

Bu sene de Aday Adayları belirleme sürecini Ödül Töreni sürecine dahil ettik ve adayların belirlenme aşamasına farklı ve ölçülebilir kriterler ilave ettik. Bu kriterleri sitemizde aday adayları bölümünün hemen altında bulabilirsiniz.

Bu sene uyguladığımız bir başka yenilik de, son bir senedir çok koordineli ve verimli bir işbirliği içinde olduğumuz yerel, bölgesel radyo ve televizyonları jürimize dahil etmemiz oldu.

Sitemizde ilan ettiğimiz bilimsel ve rakamsal verilerin yanı sıra, 60 kişilik uzman jürimiz, 140 tane yerel, bölgesel radyo ve televizyon ile birlikte siz dinleyicilerimiz ve izleyicilerimiz jürimizi oluşturuyorsunuz.

Türkiye’nin en büyük Ödül Törenini sizlere ve müzik sektörüne layık bir şekilde yapabilmek için her türlü görüş ve önerilerinize açık olduğumuzun altını çizerken;
Kral TV, KralPOP TV, Kral FM, KralPOP Radyo ve kralmuzik.com.tr olarak
‘Müziğin Kalbi’nde tek ilkemiz: ‘Her şey müzik için’ diyoruz.

Kaynak: http://kralmuzikodulleri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler