21 Mart 2013 Perşembe

Sinem ve Arda’nın Nikâh Tarihi Belli Oldu

Arda Turan Sinem kobal düğün tarihi degişmişti.Yeni düğün tarihi, belli oldu.Basında yer alan  haberlere göre.... merak ediyorsanız stargundem.com un haberi aşağıda yer almıstır okuyun  ve merak ettigini,z cevapları ögrenin ..Yorumlarınızla bizlere destek verdiğiniz için tesekkurler

Atletico Madridli futbolcu Arda Turan ve oyuncu Sinem Kobal’ın nikâh tarihi belli oldu. Arda ve Sinem yaklaşık 3,5 yıldır beraberler. Mutlu bir ilişkiler var ve bu ilişkiyi evliliğe taşımaya karar verdiler. Geçtiğimiz sene Aralık ayında Arda Turan ailesinden 20 kişi ile Sinem Kobal'ı istemeye gitmişti. Geleneklerine bağlı olan Arda Turan, kız isteme merasiminin ardından bir nişan organizasyonu gerçekleştirdi. Arkadaşlarıyla eğlenerek kutladıkları nişanlarının ardından evlilik tarihi de merak konusu olmuştu. Haziran ayında evleneceklerini dile getiren genç çift, geçtiğimiz günlerde gelen erteleme haberi ile herkesi şaşırtmıştı.
Arda Turan ve Sinem Kobal'ın düğünlerinin ertelendiği haberi farklı iddiaları da beraberinde getirdi. Mutlu çiftin kendilerini evliliğe hazır hissetmedikleri için tarihi erteledikleri, ayrılabilecekleri gibi Haberler yapılmıştı. Düğün tarihinin ertelenmesinin asıl sebebi belli oldu. Arda Turan'ın iş takvimine uygun bir tarih belirlemek isteyen çift, Haziran ayında olacak olan düğünü Aralık ayına ertelemiş. Üstelik çok da anlamlı bir tarih seçilmiş. Arda Turan'ın Sinem Kobal'ı ailesinden istediği, nişanlarının yapıldığı gün bu kez de evlilik tarihi olarak alınmış. Aralık ayı bazıları için oldukça geç olarak karşılandı, ancak ünlü futbolcu için en uygun tarih Aralık ayı olarak gözüküyor. Devre arasında düğünü yapıp, rahatça balayı tatili yapmak isteyen genç çift, bu nedenle Aralık ayında nikâhın gerçekleşmesine karar vermiş. Nişanın ardından da genç çiftin yine devre arası olmasından faydalanıp bir ön balayı yaptıklarını biliyoruz. Nikâh tarihinin ertelenmesi ile ilgili yapılan yanlış Haberler de yeni açıklama ile doğruluğunu kaybetti. Sinem Kobal ve Arda Turan ilişkisi gayet mutlu bir şekilde devam ediyor.


Kaynak: http://www.stargundem.com/magazin/1307489-sinem-ve-ardanin-nikah-tarihi-belli-oldu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler