16 Haziran 2009 Salı

Hepsi Grubu ve MP3 Grubu

MP3 Grubu'nu bilenler bilir. Hepsi'ye rakip olarak piyasaya sunulan ancak başarı sağlayamayıp tekrar piyasadan indirilen bir grup. Bu grup ne hikmetse yeniden ortalarda. Grup menajerlerinin aklına yeni bir fikir gelmiş olmalı. Bu fikir büyük ihtimalle "Çamur at izi kalsın." mantığı.

MP3 Grubu'nun solistleri, bazı sabah programlarına katılıp, Hepsi Grubu ile ilgili açıklamalarda bulunuyor; "Onlar bize rakip olamaz" tarzı açıklamalar yapıp, ortamı geriyor. Neyse ki Grup Hepsi üyeleri, bu oyuna gelmeyerek Grup MP3 üyelerine yanıt vermiyor.

MP3 Grubu'nun Hepsi'ye rakip olması elbette imkansız. Grup Hepsi, albümleri onbinlerce satan, klipleri internette miyonlarca izlenilen, hergün internette binlerce kez aranan bir grup. Bu nedenle, Hepsi'ye kimse kolay kolay rakip olamaz. Rakip olmak bir yana da Grup Hepsi hakkında ileri geri konuşup gündem yaratmaya çalışmak, kimin haddine? Hele ki kimse tarafından bilinmeyen, albümleri hiç satmayan, çocuklar tarafından bile bilinmeyen bir grup isen; adın MP3 ise...

Click for English...

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

4 yorum:

  1. hepsi ye hiç bir şey olmaz sen korkma hepsi grubu biz bütün çocuklar senin arkandayız sizleri koruruz....

    YanıtlaSil
  2. yha doğru diolar empi3üç(inadıma öle yazsdım:) asla hepsiye rakip olamaz hepsi grubu çok sevilior ama empiüçde bi kız var yıldız asyalı mıdır nedir iğrenç one böğğğ

    YanıtlaSil
  3. bencede biz sizin arkanızdanız tam destek ful destek hepsi grubu sizi seviyoruz...

    YanıtlaSil
  4. buket çeştan31 Ekim 2009 14:15

    Her zaman arkanızdayız tabiki rakip olamazlar

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler