15 Ekim 2009 Perşembe

Grup Hepsi ile İlgili Çirkin İftira

Yaklaşık 1 hafta kadar önce, adını vermek istemediğimiz bir internet sitesinde, Grup Hepsi'yi yıpratmak amacıyla çeşitli iftiralar dile getirildi. Esin Övet isimli gazetecinin yayımladığı bu haberi, kısaca size özetleyeceğiz.Bildiğiniz üzere Grup Hepsi üyelerinden Eren, 3 yıldır Tunç Abraz ile bir ilişki yaşıyor. Bu ilişkisi evlilik seviyesine kadar gelmiş, hatta yapılan röportajlarda Eren, evlenebileceğinden bahsediyordu. Cemre Kemer ise Batur Aslan ile bir aşk yaşıyordu. Eren ile Cemre nasıl kankalarsa; Tunç ile Batur da öyle sıkı dostlardı.

İşte tam burada çirkin iftira gündeme geliyor. Esin Övet isimli gazeteci, Cemre'nin Eren'in sevgilisi olan Tunç Abraz ile bir aşk yaşadığını, bu aşkın da Eren tarafından öğrenildiğini iddia ediyor. Durumu öğrenen Eren'in, bu konuyu kapatmak istemesini çünkü bu durumun duyulması halinde Hepsi'nin tamamen dağılabileceğini belirttiği yine iddia edilenler arasında.

Yukarıda belirttiğimiz bu haber, Esin Övet tarafından hazırlandı. Hangi kaynaktan bu haberin edinildiği konusunda da bir bilgimiz yok ancak bu haberi okuyan herkes, atılan iftiraların ne kadar çirkin olduğunu ve bu tip iftiraların Hepsi Grubu'nu asla yıpratamayacağını farketmişlerdir.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

4 yorum:

  1. böyle bir iftira olamazz çok kötü bir biçimde kötü yalanlamışlar

    YanıtlaSil
  2. böyle birşey asla olmaz hepsi dağılmaz cemre kemer seni çok seviyorum bizim hepsi var sizin kadar olmasada
    cemre büşra nur
    eren büşra(başka canım arkadaşım)
    yasemin ümrüman(canım arkadaşım)
    gülçin münevver(canım arkadaşım)
    cemre seni çok seviyorum ne olur mesajımı oku kışın konser varmı istanbulda gelebilcem

    YanıtlaSil
  3. ben hepsi grubuna bayılıyorum gülçin çıktı zaten siz de çıkarsanız tamamen biter bu pazar 212 gelirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM EN ÇOK EREN VE CEMREEEEEEEE

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler