26 Ekim 2009 Pazartesi

Önce Radyo; Sonra İstanbul Konseri

Grup Hepsi; gerek katıldığı radyo, gerekse televizyon programlarıyla hayranları ile aralarındaki ilişkiyi koparmıyor; onlarla sürekli sıkı bir etkileşim içerisinde oluyorlar.

Hepsi ile ilgili size iki haberimiz var. Haberlerimizin ilki radyo programı ile ilgili, ikincisi ise İstanbul'daki bir konser haberi.

Hepsi Grubu, Radyo Klas'ta yayımlanan "Biçilmiş Kaftan" isimli programa konuk oluyor.

Sunuculuğunu Doğukan Manço'nun yaptığı programa 27 Ekim Salı günü konuk olacak Hepsi üyeleri, hem hayranlarına kendileri ile ilgili yararlı bilgiler verecek, hem de sevilen parçalarını seslendirecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Grup Hepsi Şişli Belediyesi'nin düzenlediği bir etkinliğe katılacak. Şişli Cevahir AVM'nin önünde düzenlenecek olan konserde Hepsi ile birlikte birçok ünlü sanatçı da sahne alacak.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

15 Ekim 2009 Perşembe

Grup Hepsi ile İlgili Çirkin İftira

Yaklaşık 1 hafta kadar önce, adını vermek istemediğimiz bir internet sitesinde, Grup Hepsi'yi yıpratmak amacıyla çeşitli iftiralar dile getirildi. Esin Övet isimli gazetecinin yayımladığı bu haberi, kısaca size özetleyeceğiz.Bildiğiniz üzere Grup Hepsi üyelerinden Eren, 3 yıldır Tunç Abraz ile bir ilişki yaşıyor. Bu ilişkisi evlilik seviyesine kadar gelmiş, hatta yapılan röportajlarda Eren, evlenebileceğinden bahsediyordu. Cemre Kemer ise Batur Aslan ile bir aşk yaşıyordu. Eren ile Cemre nasıl kankalarsa; Tunç ile Batur da öyle sıkı dostlardı.

İşte tam burada çirkin iftira gündeme geliyor. Esin Övet isimli gazeteci, Cemre'nin Eren'in sevgilisi olan Tunç Abraz ile bir aşk yaşadığını, bu aşkın da Eren tarafından öğrenildiğini iddia ediyor. Durumu öğrenen Eren'in, bu konuyu kapatmak istemesini çünkü bu durumun duyulması halinde Hepsi'nin tamamen dağılabileceğini belirttiği yine iddia edilenler arasında.

Yukarıda belirttiğimiz bu haber, Esin Övet tarafından hazırlandı. Hangi kaynaktan bu haberin edinildiği konusunda da bir bilgimiz yok ancak bu haberi okuyan herkes, atılan iftiraların ne kadar çirkin olduğunu ve bu tip iftiraların Hepsi Grubu'nu asla yıpratamayacağını farketmişlerdir.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

8 Ekim 2009 Perşembe

Grup Hepsi'den yepyeni bir röportaj

Grup Hepsi, Milliyet Kardeş'in Ekim ayı konuğu oldu. Merak edilen tüm soruların yanıtlarını veren Hepsi üyeleri, kendi özel yaşamları ile ilgili de sırlar verdi.

Halihazırda alabileceğiniz MK ile grup üyelerinin birbirinden ilginç sırlarını öğrenebilir, Hepsi üyelerine daha yakın olabilirsiniz.

Milliyet Kardeş'i alamayacak olanları da unutmadık tabii. MK'yi alamayacaklar için röportajın tamamını sizin için derledik. İşte sorular ve Hepsi'nin cevapları:

‘Her şey değişir” ama hayatınızda hiç değişmeyen şeyler neler?

Eren:Yeşilli olan dünyam, sevdiklerim (çok varlar) ve her zaman var olan garip danslarım.

Yasemin:Annem, kızlar, Şebnem, Evren

Cemre:Sevdiklerim hiçbir zaman değişmez ve bir de karakterim hep aynıdır.