6 Aralık 2010 Pazartesi

Gökhan Türkmen Dinle Albüm

Gökhan Türkmen Dinle

1997 yılında gitarla tanıştı.[1] 2000 yılından itibaren çeşitli mekân ve organizasyonlarda gitar ve sesiyle boy göstermeye başladı. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi'nde endüstürel yönetim bölümünden mezun oldu. Mezuniyetin ardından gitarlık ve şan dersine yoğun verdi. Bir dönem radyolarda çeşitli eğlencelerde mekânlarda canlı performansa sergiledi.



"Büyük İnsan" şarkısı Youtube'da 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle yıldızı parladı[2] ve 2008 yılında Büyük İnsan adlı albümü İrem Records etiketiyle çıkardı. Albümünü çıkarmadan önce "Büyük İnsan" şarkısından bir yıl sonra "Dön" şarkısını da internetten yayımladı ve "Efkarlıyım" şarkıyla da Nokia tarafından düzenlenen bir yarışmaya katıldı.[1] İnternetten parçalarının yayımlanmasından sonra bir şirketten teklif aldı fakat şirket ile anlaşamadı.[1] İki yıl sonra Aykut Gürel ile tanıştı ve ilk albümünün çalışmalarına başladı.Biraz Ayrılık adlı albümyle mükemmel bir başarı sağlayan Türkmen aynı parçayla radyolarda va müzik kanallarında en çok çalınan santaçı oldu.2010 yılın en çok ödül alan santçılarından biri.




Gökhan Türkmen Dinle

1-Gökhan Türkmen Büyük insan Dinle       Dinlemek için yandaki adrese Tıklayın.
2- Gökhan Türkmen Yorgun Dinle             Dinlemek için yandaki adrese Tıklayın.
3- Gökhan Türkmen Rüya Dinle                 Dinlemek için yandaki adrese Tıklayın.
4-Gökhan Türkmen Dön Dinle                    Dinlemek için yandaki adrese Tıklayın.
5- Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık Dinle       Dinlemek için yandaki adrese Tıklayın.

Meta Tags: Gökhan Türkmen , gökhan türkmen dinle , gökhan türkmen albüm dinle , gökhan türkmen büyük insan dinle , gökhan türkmen yorgun dinle , gökhan türkmen rüya dinle , gökhan türkmen dön dinle , gökhan türkmen biraz ayrılık dinle , gökhan türkmen şarkılarını dinle , türkmen dinle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler