6 Temmuz 2011 Çarşamba

Davut daha nasıl ciddi olacağız? Haberi

Beraberliklerini dört ay boyunca sakladıktan sonra, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan duyuran ama önceki gün yollarını ayıran Ece Erken ile Davut Güloğlu çifti yeniden bir araya geldi.

EMİN DEĞİLDİK
Kuaför çıkışı objektiflere yansıyan çift; 11 Temmuz'da nişanlanacaklarını açıkladı. Güloğlu, "Ece nişan hazırlığı yapıyor. 'Hayata Gülerken'i ben tek başıma sunacağım" dedi. Güloğlu; ilişkilerini niye uzun süre sakladıklarıyla ilgili ise "Aramızda hep bir şey vardı ama emin değildik. Ece'yi yedi yıldır tanırım. Demek ki yedi senedir içimde saklamışım" dedi. Bu arada "Çocuk istiyor musunuz?" sorusu çifti gerdi. Güloğlu "Ciddi bir şey yok, bunu konuşmayalım" deyince, Erken bozuldu: Daha nasıl ciddi olacağız?



RİZE'DE KIR DÜĞÜNÜ YAPMAK İSTİYORLAR
Davut Güloğlu, kendisinden uzun görünen Ece Erken'in boyuyla ilgili "Ece'nin boyu benden uzun değil. Yüksek topuk giymiş!" diyerek gazetecileri güldürdü. Bu arada Erken; "Nerede evlenmeyi düşünüyorsunuz?" sorusuna "Davut, Rize'de kır düğünü istiyor" dedi. Güloğlu ise "Hayalini kurduğumuz düğünü yapacağız" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler