1 Temmuz 2011 Cuma

Tarkan Sakın kafama taş atmayın!

Tarkan

Antalya’da konser veren Tarkan, hayranlarına esprili bir dille taş atmayın uyarısında bulunarak sahne fobisini ortaya çıkardı.

MEGASTAR Tarkan, ‘Fanta Gençlik Festivali’ kapsamında Antalya’da bir konser verdi. Yaklaşık 90 bin kişinin katıldığı festivalde Manga’nın ardından sahneye çıkan Tarkan, gecede popüler şarkılarını seslendirdi. Tarkan, slow şarkılarını ise dünyaca ünlü şarkıcı ‘Pink’in konserlerindeki gibi sahnenin önüne gitaristleriyle oturarak söyledi. Sıcak havadan kimi zaman bunalan Tarkan, yardımcılarından istediği havlu ile yüzünü sildi.

          Şarkıları kadar sempatik ve esprili konuşmalarıyla da izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bırakan Tarkan, “Ön tarafa yaklaştım ama sakın kafamıza bir şey atmayın. Bizimle birlikte siz de şarkıları söyleyin” dedi. Muhteşem sahne performansı ile yürekleri fetheden Tarkan, ışık, lazer ve duman gösterileri ile devam eden konserin finalinde ise görenleri şaşkına çevirdi. Konfeti yağmuru altında gecenin finalini gerçekleştiren Tarkan, alkışlarla sahneden ayrıldı. Daha önceki 9 yılda 71 bin kilometre yol yaparak sanatçıları 3 milyona yakın gençle buluşturan festival, Türkiye’nin en yaygın müzik etkinliği oldu. Festivalde bu yıl 6 bin kilometre yol yapılması hedefleniyor. 16 şehir gezecek festival 30 Temmuz’da İstanbul konseriyle tamamlanacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler