4 Kasım 2011 Cuma

Kral Pop Ve Hepsi, Shell V-Power ile Yollarda

Türkiye'nin popüler müzik kanalı Kral POP ve en sevilen müzik gruplarından Hepsi'nin, üstün performans yakıtı Shell V-Power'ın katkılarıyla başladığı ancak Türkiye'nin son günlerde yaşadığı üzücü olaylar nedeniyle ertelenen eğlence dolu yolculuk, kaldığı yerden devam ediyor.

Türkiye'nin en beğenilen akaryakıt şirketi Shell ve aracından yüksek performans isteyenlerin üstün yakıtı Shell V-Power'ın katkılarıyla gerçekleştirilen müzik, eğlence ve sürprizlerle dolu "Kral POP ve Hepsi, Shell V-Power ile Yollarda" etkinliği, Türkiye'nin yaşadığı acılar nedeniyle bir süre ertelenmişti. Renkli ve eğlenceli tur 11 Kasım tarihinde yeniden başlıyor. Hepsi grubunun performanslarıyla ve Shell istasyonlarını ziyaretleriyle renklenen tur, Ankara, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Konya, İzmir ve Bursa ile tamamlanacak.


Dokuz Sekiz Müzik'in organize ettiği hareketli etkinliğin renkli görüntüleri, her gün Kral Pop'ta yayınlanacak. Hepsi, tur kapsamındaki şehirlerde sergileyeceği performansla sevenlerini coşturacak. Sevimli grup üyeleri, tur boyunca Shell istasyonlarını da ziyaret edecek. "Kral Pop ve Hepsi, Shell V-Power ile Yollarda" etkinliğinin ilk üç durağı, Bakırköy, Gebze ve Tekirdağ olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler