28 Ocak 2012 Cumartesi

Ankara'ya İmza Atacaklar

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan haberi aşağıda sizlerle paylaştık.Bugün verilecek olan konser ve imza gününü bekleyen bütün Hepsi Grubu hayranlarına konserin detayları hakkında  kısa bilgi veriyor yazı.


Müzik dünyasının sevilen isimleri bugün Ankaralılarla bir araya geliyor. Hepsi Grubu ve Aslı Güngör, son albümlerini düzenlenecek etkinliklerle hayranları için imzalayacak
.
ANATOLIUM Ankara, çocukların ve gençlerin sevgilisi Hepsi Grubu’nu bugün saat 15.00’de düzenlenecek mini konser ve imza gününde Ankaralı hayranlarıyla buluşturacak. İlk 100 Anatolium Ankara ziyaretçisi, Hepsi’nin imzalı CD’lerini hediye olarak kazanacak. Anatolium’da sömestr boyunca, ziyaretçileri her gün farklı sürprizler de bekliyor olacak. 5 Şubat’a kadar sürecek Anatolium karne şenliğinde sihirbazdan illüzyona, Hacivat-Karagöz’den jonglöre birbirinden eğlenceli ve keyifli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Müzik dünyasının sevilen yıldızı Aslı Güngör de bugün saat 15.00’te Optimum Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Kalp Kalbe Karşı, Son Öpücük, Aşk Her Şeye Değer gibi hit olmuş şarkılarıyla dijital rekorlarına imza atan Aslı Güngör, 2012 yılına girerken “Aslı Gibidir” adını verdiği yeni konsept albümünü yayınladı. Güngör, imza gününde son albümünü hayranları için imzalayacak.




Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ankara/19788882.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler