29 Ocak 2012 Pazar

Hepsi Grubu Röportajı Bölüm 1

Magazindünyası.com.tr nin Hepsi Grubu ile yaptığı röportaja sitemizde yer veriyoruz.Güzel bir çalışma olmuş ve Hepsi grubu hakkında merak edilen soruların ve gelecekle ilgili planlarının neler olduğu gibi soruların hemen hemen hepsine cevap verilmiş..Röportajın devamı haftaya sitemizde yerini alacaktır.

S.Ö - SANAT YAŞAMINIZ NASIL BAŞLADI?

EREN - Aslında bizim sanatla bir araya gelmemiz hepimizin konservatuara girişiyle başladı.Hepimiz klasik bale öğrencisi olarak Mimar Sinan Üniversitesi'ne girdik. Bu da bizim ilkokulu bitirmemize, on-onbir yaşlarımıza denk geliyor. Küçük yaşta baleyle sanata başladık diyelim..




S.Ö - GERİ DÖNÜŞÜM ALBÜM SATIŞLARI NASIL GİDİYOR? BEKLENEN ALBÜM OLDU MU?

EREN - Bizim Hepsi Grubu kızları olarak cevabımız, hepimizin en çok içine sinen albüm.

YASEMİN - Bir de bu albümden beklentimiz daha farklıydı ticari açıdan değil sonuçta bir mesaj içerikli bir albümdü ve espirili bir yoldan geri çünkü dönüşümü anlatabilmekti. Bu açıdan da biz çok iyi bir geri dönüşüm aldık. Bizim kitlemiz okullarına geri dönüşüm çöp kutularını getirmişler, hocalarına ısrar ettirip..Bu bizim için önemliydi, istediğimiz de buydu. Bunu yaptık, iyi oldu.

EREN - Kafamızdaki hedefe ulaştı albüm. Amaç geri dönüşümü çağrıştırmaktı gençlere, malum, geri dönüşüm amblemini bile bilmeyen gençler var.

CEMRE - Rekora koşmadık ama gayet iyi gidiyor.

S.Ö - YURT DIŞINA AÇILMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ?

EREN - Açıkcası yok

CEMRE - Şuan yok
EREN-Yurt dışı çok başka bir alan belki orda kız müzik grubu eskisi kadar yok ama gittiğiniz zaman ingilizce söylemeniz lazım.Tabiki ingilizce bir şekilde söylenir. Bizim ülkemizde hala tam anlamıyla çok net bunu yapan yok bizimde öyle bir istediğimiz olmadı hani gidelim orda yapalım. Ama denemelerimiz oldu

S.Ö- SANAT CAMİYASINDA SİZE RAKİP OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BİR GRUP VARMI?

YASEMİN- YOK

CEMRE- YOK

EREN- Erkek rack grubu kendimize rakip almak çok mantıksız.Çünkü hem müzik dallarımız farklı hemde cinsiyetimiz başka..Bizim sahnemizde dans var görseli çok kullanıyoruz..Bizim kadar kullanan pek yok..Hatta hiç yok

S.Ö- HAYATINIZDA DÖNÜM NOKTASI OLARAK NİTELENDİRECEĞİNİZ İLK KARARINIZ NEDİR?

HEPSİ- Bence gruba tamam dememiz.

S.Ö- BUGÜN İSTEDİĞİNİZ YERDEMİSİNİZ?

EREN- Allah'a şükürler olsun hakketten herşey çok güzel

CEMRE- İstediğimizinde üstündeyiz şuan

YASEMİN- Bu kadarınıdahayal edemiyorduk.Şükürler olsun

EREN- Biz çok erken yaşta başladığımız için şuanda yaşımızıda ne kendi yaşımızı idrak edebiliyoruz ne bu süreye o kadar iş sığdırabiliyoruz..ANLIYAMIYORUZ TAM

S.Ö- SANATINIZI AİLENİZ NASIL KARŞILADI?

CEMRE- Destek,Benim annem bizim menajerimiz

EREN- Destek,Bizim ailemizde beni çocukluktan sanata dansa yönlendiren annemin çok etkisi vardı

YASEMİN- Benim annem tiyatrocu
EREN- Onlar da sanatla yaşamamızı istedikleri için bize çok destek verdiler

S.Ö - HERHANGİ BİR SİNEMA YA DA DİZİ PROJESİNDE YER ALMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? BU YÖNDE SİZE GELEN TEKLİFLER VAR MI?


CEMRE - Var tabiki. Hem grup olarak var hem de tek tek var. Ama bizim için önemli olan senaryo, işin akıcılığı ve tıkanmaması. Dolasıyla kendi yaptığımız diziyi tekrar etmemek için üzerinde çalışıyoruz.


S.Ö - NASIL ZAYIF KALIYORSUNUZ?

CEMRE- Benim zaten genetik..Halamda öyle ailedeki herkes öyle yesem de yemesem de hiçbirşey fark etmiyor.Kızlar da dikkat ediyor

YASEMİN - Biz dikkat ediyoruz.Cemre'ye birşey olmuyor

EREN - Yaseminle ben yemeği seven insanlarız .Cemre bizim kadar sevmez bu yüzden biz dikkat etmek zorundayız. Biz spor yapıyoruz birde çok erken yaşta vücüdumuzun çalışmaya alışkın olduğu için normal bir insanın yaptığından daha fazla efor sarf etmemiz gerekiyor ki ancak o zaman kilo verelim ya da formda kalabilelim

S.Ö- GÜNDE KAÇ SAAT ÇALIŞIYORSUNUZ?

CEMRE - 8 saat çalışıyoruz

EREN - Konsere hazırlanacağımız zaman oda ancak stüdyoya kapanıyoruz. 1 ay bazen 2 ay öyle günlerde giriyoruz. Akşam hava karardıktan sonra çıkıyoruz. Stüdyodan ama normal zamanlarda gittiğimde 2 saat spor yapıyoruz.

S.Ö - BİR ÇOK KIZIN STİL İKONU SİZSİNİZ. PEKİ SİZİNKİ KİM?

CEMRE - Benim hiç yok kimsenin giydiğine bakmam Eren de bakmaz. Kendimize ne yakışıyorsa onu giyeriz

YASEMİN - Kafamıza göre

CEMRE - Hiç kimse onu giymiş bunu giymiş bakmayız. İstesekte onu beceremeyiz, hiç sıkı takipçi değiliz..Bu yüzden hiçbirimizin öyle stil ikonu yok. Bizi takip edenler de öyle yapsın yani kimseden görüpte öyle giyinelim böyle giyinelim demesinler. Kendilerine neyi yakıştırıyorsa benim tavsiyem şu olabilir; olabildğince sade olsunlar.

EREN - Ama giyinmek konusunda şunu söyliyebiliriz: Hepimiz farklı renkler severiz. Farklı renkleri kullanmayı tercih ederiz. Ya da farklı tarzdır seçimimiz.. Aslında biz birbirimizin aynısı değiliz.

CEMRE - Hepimizin ortak olduğu şey yoğun makyaj hiç sevmeyiz. Kalın suratlar, çok koyu tenler hiç sevmeyiz. Abartılı saçlar kullanmayız. Günlük hayatta pek fazla topuklu ayakkabı giymiyoruz. Arada kendimize özenirsek giydiğimiz oluyor. Abartıdan uzak durulduğu sürece bence herkes kendi çizgisini yaratıyor diye düşünüyorum.

S.Ö - YASEMİN' İN FARKLI BİR TARZI VAR?

CEMRE - Yasemin hep farklı

YASEMİN - Ben saçımla oynamayı severim ama çok makyaj sevmiyorum

CEMRE - Her zaman oynar keser biçer mor yapar kızıl yapar

EREN - İlk çıktığında'da mor saçla çıktı zaten, sonra kırmızıya döndü


Kaynak: http://www.magazindunyasi.com.tr/haber/124-roportaj-hepsi-grubu-ile-roportaj-part-1.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler