2 Şubat 2012 Perşembe

Hepsi Grubundan Yeni Albüm Müjdesi

Hürriyet Gazetesine verdikleri demeçte Hepsi Grubu fanlarına yakın zamanda yeni bir albüm çıkaracakları müjdesini verdiler.Hepsi Grubu çalışmaların başladıgını ve yeni albümün yaz ayları içerisinde sevenleri ile buluşacağını haberini verdiler.Hürriyet gazetesinde çıkan yazı aşağıda yer alıyor.Yorumlarınızı bekliyoruz.
Hepsi’den hayranlarına yeni albüm müjdesi..


Anatolium AVM’de verdikleri konser öncesi Ankara Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Hepsi Grubu, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Eurovision’a da değinen grup, “Can Bonoma’ya güvenimiz tam. Güzel sonuçla dönecektir” dedi.
GENÇLERİN ve çocukların sevgilisi Hepsi Grubu Cumartesi günü Ankara’nın yeni alışveriş merkezi Anatolium’da Başkentli hayranlarıyla bir araya geldi. Hepsi Grubu üyeleri Eren Bakıcı, Cemre Kemer ve Yasemin Yürük konserden önce Ankara Hürriyet’in sorularını yanıtladı.



Son dijital çalışmaları “Fındık Kadar”ın ardından dinleyicilerinden uzak kalmamak için tek şarkılık bir dijital çalışmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten grup üyeleri, “Tabii ki tek şarkıyla yetinmeyeceğiz bir yandan da albüm hazırlıklarına devam edeceğiz” diyerek hayranlarına yeni albüm müjdesini de verdi.

İlgiden çok memnunuz

Ankara’ya olan sevgilerini “Başkent insanı çok sıcak, onlar bizi, biz de onları çok seviyoruz. Her fırsatta Ankaralılarla görüşmek istiyoruz” diyerek ifade eden Hepsi Grubu, Anatolium AVM’deki ilgiden de memnun olduklarını söyledi.
Son günlerde çok tartışılan Eurovision hakkında da görüşlerini aktaran grup üyeleri, şunları söyledi:
“Eurovision ülkemiz için gerçekten cok önemli bir organizasyon kim katılırsa katılsın biz herkesin iyi bir sonuçla dönmesini isteriz. Çünkü iyi olan her şey ülkemiz için. Can Bonomo’ya güvenimiz tam. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve güzel sonuçlar getirecektir. Başarılarının devamını dileriz.”

Röportajdan sonra konsere çıkan grup sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 5 Şubat’a kadar sürecek olan “Anatolium Karne Şenliği”nde sihirbazdan illüzyona, Hacivat- Karagöz’den, jonglöre kadar birbirinden eğlenceli ve keyifli etkinlikler gerçekleştirecek.


Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ankara/19816228.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler