22 Şubat 2013 Cuma

Sinem Kobal Estetik Oldu

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Sinem Kobal düğün öncesi ufak bir estetik operasyon geçirmiş.Güzelliğine güzelleik katan Sinem Kobal pürüzsüz cildi ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor.Haberin ayrıntıları aşağıda verilmiştir.
26 yaşında ilk estetik.. Arda Turan'la 15 Haziran'da evlenecek olan Sinem Kobal, düğün öncesi estetik operasyon geçirdi! 26 yaşındaki ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yüzündeki 4 beni aldırıp pürüzsüz bir cilde kavuştu! 

UZUN SÜREDİR RAHATSIZDI
 Sinem Kobal da estetikli ünlüler kervanına katıldı! Arda Turan'la 15 Haziran'da Çırağan Sarayı'nda yapılacak görkemli bir düğünle evlenecek olan ünlü oyuncunun kısa bir süre önce herkesten habersiz estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Kobal, gizli operasyon sırasında uzun süredir dert yandığı benlerinden kurtuldu.

GALAYA YENİ HALİYLE KATILDI
26 yaşındaki ünlü oyuncunun estetik için zamanlaması da manidar. Kobal, bu operasyonu hem son filmi 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin galasından, hem de Haziran'daki düğününden önceye denk getirdi. Yüzündeki 4 beni aldıran ünlü oyuncu, yeni haliyle de ilk kez son filminin galasında boy gösterdi.


Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2013/02/22/26-yasinda-ilk-estetik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler