4 Şubat 2013 Pazartesi

Sinem Kobal'dan Yüzük Şov!

Genç kızların sevgilisi Sinem Kobal'ın oynadıgı film  14 subat sevgılıler gunune vizyona giriyor.Birbirinden ünlü oyuncuların oynadıgı filmi bizde merakla bekliyoruz.
Sinem Kobal son oynadığı Romantik Komedi 2 filminin oyuncularıyla fotoğraf çekilirken yüzüğüyle şov yaptı. Başrollerinde Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı 'Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda' sinema filmi 14 Şubat’ta vizyona girecek. Sevgililer Günü'nde gösterime girecek olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin tanıtımı için Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'a poz verdi. Çekimde Sinem Kobal, parmağındaki yüzükle çekim boyunca adeta şov yaptı. Filmde sevgilileri oynayan Kobal ve Düzyatan; çekimler sırasında hem çalıştı, hem de verdikleri pozlarla çok eğlendi.
Sinem Kobal, çekimlerde Tuvana Büyükçınar'ın tasarladığı mini bir gelinlik giyerken, Engin Altan Düzyatan ise Vakko damatlığıyla göz doldurdu. 'Romantik Komedi'nin ilk filminde birbirlerine çok yakıştırılan ikili, bu birlikteliklerini farklı projelere de taşıyabileceklerini söyledi. Filmde, evli arkadaşlarının arasında tek bekar kalan 'Didem'in (Sinem Kobal); sevgilisi 'Cem'i (Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için denediği taktikler, izleyiciyi güldürecek.









 Kaynak: http://www.gecce.com/magazin/haber/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler