30 Ocak 2009 Cuma

Cemre: Hepsi'de düğün var!

Hepsi Grubu'nun dağılacağı yönündeki haberleri basında sık sık görür olduk. Bu haberler ile ilgili birçok kez açıklama yapan Hepsi üyelerinden Cemre, bir kez daha açıklama yaparak, son durumlar hakkında bilgi verdi.

Grup Hepsi üyelerinden Gülçin'in, Dubai'ye gitmesinin hemen ardından çıkan bu dağılma dedikodularına Cemre, "Dağılma söz konusu değil, sadece Gülçin aşık oldu ve evlenmek istiyor" diyerek açıklık getirdi.

Bu evlilik kararının Gülçin için hayırlı olmasını dileyen Cemre, ayrılık dedikodularına da bu açıklamasıyla son vermiş oldu.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

9 yorum:

  1. gülçin abla lütfen evlen me ve (grup hepsi)den ayrılma eğer evlendiysende gruptan sakın ayrılma lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    hayranın (nazlı)

    YanıtlaSil
  2. gülçin çok ayıp yapmış 12 yıllık arkadışını bir aşk yüzünden gruptan çıkmış ama hakında neyse hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. SindY GüLçİn AŞKKIMM
    gülçin abla ne olur gruptan ayrılma lütfen tekrar gruba dön lütfennn

    YanıtlaSil
  4. gülçin abla ne olur guruba dön

    YanıtlaSil
  5. gülçin abla ne olur guruba geri dön lütfenn

    YanıtlaSil
  6. ben cemrenin dediklerine katılıyorum bu yüzden söylediği kalimelerin hepsi haklı bu yüzden ben bir yorum yapamam sizin söylediğiniz şeyler haklı size herzaman katılıyorum. ben sizin çok büyük hayranınızım sizi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. ben arzu gülçin abla sen grupdan ayrıl san da seni sevicem hala senin hayranınım

    YanıtlaSil
  8. belki aşık olmuşsundur ama bu gruptan ayrılmanı göstermez gülçin en büyük hayranınıMmM lütfen gruba geri dön cemre abla yasemin abla eren abla sakın yanlış anlamayın sizde süper yürütüyosunuz ama milyonların sevgilisi 4'ünüzsünüz lütfen gülçin abla gruba geri dön siz daha iyisini bilirsiniz ama lütfen gruba geri gel biz sizi böyle görmek dinlemek istiyoruzZz ....!!!

    YanıtlaSil
  9. şu 12 yıllık arkadaşını bırakıp çıktı yazan kişi sen gerçekten aşık olsan yakın arkadaşın için aşkından vazmı geçersin ki gülçin vazgeçmedi sen yıllar sonra seni gerçekten seven sana gerçekten aşık olan birini bulucan sende ona aşık olucan ama arkadaşın için ondan vazgeçicen hiç sanmıyorumMm bence hiç yorum yazma konuştukça batıyosun ..!!

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler