17 Ocak 2009 Cumartesi

MP3'ten Hepsi'ye Gülçin teklifi

Bir süre önce basın yayın organlarında Hepsi Grubu'ndan ayrıldığı yönünde haberler çıkan Gülçin'e, MP3 grubundan büyük bir teklif gelmiş. www.Hepsix.Com 'un haberine göre, MP3 menajeri, "Gülçin gelirse hemen yarın hesabına 100 bin dolar yatırırım" demiş.

Hepsi'den ayrıldığı haberlerini şiddetle kınayıp bu haberleri yapanlar hakkında dava açacağını belirten Gülçin ise, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. MP3 Grubu, Yıldız Asyalı'nın ayrılmasıyla 2 kişi kalmıştı. Gülçin'i transfer edip yeniden çıkışa geçmek isteyen MP3 Grubu, Gülçin teklifi için Hepsi'den yanıt bekliyor.

Haberin tam metnine ulaşmak için Tıklayınız...

6 yorum:

  1. gülçin teklifi kabul etmez.çünkü gülçin grup arkadaşlarını çok seviyo..ve hepsi hayranlarını hayal kırıklığına uğratmaz...gülçini çok seviyorum.GÜLÇİN LÜTFEN TEKLİFİ KABUL ETME.!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. bence de kabul etmesin

    YanıtlaSil
  3. bencede gülçin gitmesin çünkü hepsi yi hep 4 kişi tanıdık bu değişirse çok büyük hayal kırıklığına uğrarım --------HEM GÜLÇİN GRUP MP3'E HİÇ YAKIŞMAZ---------

    YanıtlaSil
  4. ya bakın dağıldı gup belliydide dağılacğı zaten gülçindeda zenci gırtlağı vardı diğerleri kıskandı ve daha 1çok sorunları oldu.. ama bence gülçin mp3 e girerse cok iyi olacak

    YanıtlaSil
  5. It sounds like you're creating problems yourself by trying to solve this issue instead of looking at why their is a problem in the first place.

    rH3uYcBX

    YanıtlaSil
  6. You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler