23 Mayıs 2009 Cumartesi

2010 Eurovision - Grup Hepsi

Moskova'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı geride bıraktık. Hadise, mükemmel bir performans sergileyerek 4. oldu ve bizi sevindirdi. Ancak biz bu kadarına razı olmamalıyız. Grup Hepsi'nin 2010 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasını sağlamalı, Sertab Erener'den sonra bir kez daha birincilik sevincini yaşamalıyız. Hepsi-Grup.Blogspot.Com olarak, konuyla ilgili soru ve cevaplardan oluşan, açıklayıcı bir yazı yazmak istedik. Başlayalım.

Hepsi, Eurovision'a neden katılmalı?
Bu sorunun cevabını vermek çok kolay. Hepsi kızları gerek güzellikleriyle, gerek yaptıkları kaliteli müzikleriyle, gerek Avrupai havasıyla Eurovision'a yakışan bir grup. Özellikle yaptıkları müziğin tınısı, Avrupa müziği ile uyuyor. Üretecekleri İngilizce bir parça, birçok kişinin ilgisini çekebilir, Hepsi Eurovision Şarkı Yarışması'nda 1. olabilir.

Hepsi, Eurovision'a nasıl katılır?
Bildiğiniz üzere TRT, yarışmaya birkaç ay kala, Eurovision'a katılması istenen sanatçılara teklif gönderiyor. Genellikle kamuoyuna kulak veren TRT, sanatçı seçiminde çok özenli davranıyor. Hepsi Grubu, kamuoyu tarafından benimsenmiş ve kendini ispatlamış bir grup olduğundan, Eurovision'a katılması işten bile değil.

Grup Hepsi'nin Eurovision'a katılması için ne yapabiliriz?
Bu sorunun cevabı çok kritik ve önemli. Tam bu noktada, biz Hepsi hayranlarına büyük işler düşüyor. Sitelerimizde, bloglarımızda ya da kendimize ait web alanlarımızda, Hepsi'nin Eurovision'a katılması yönünde yazılar yazıp, çevremizdeki kişileri konu ile ilgili bilgilendirebiliriz.

Hepsi'nin Eurovision'a çok yakışacağını; Eren, Yasemin ve Cemre'nin Eurovision sahnesinde harikalar yaratacağını unutmayalım. Hep birlikte Grup Hepsi'yi Eurovision'a gönderelim.

Click for English...

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "
Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

7 yorum:

  1. 2010 şarkı yarışmasın grup hepsi yani eren cemre gülçinin katılmasını isterim çünkü hepsi katılırsa hem şovuyla hem şarkısıyla ve en önemlisi sesi ile gönülleri fet etti.2010 temsilcisinin hepsi bir olmasını arz ederim

    YanıtlaSil
  2. inşallah grup hepsi 2010 temsilcisi olur. lütfen o olsun.onu çok seviyoruz...

    YanıtlaSil
  3. 2010 temsilcisi
    hepsi 1.si
    biz onları çok seviyoruz.
    hepsiyi istiyoruz
    2010 eurovision a

    YanıtlaSil
  4. yha bnce grup hepsi katılmalı bu kadr cok katılmalarını isteyen varken katılmamaları cok sacmaa bn eminim katılırsalar güsel bii sonuççç cıkıcakkkk iinşlh katılırlarrr ARKANIZDAYIZ GRUP HEPSİİİ..!!!!!

    YanıtlaSil
  5. bizde biliyoruz ki gülçin gruptan evlenmek amacıyla değil doğal bi sebepten dolayı gruptan ayrılmak zorundaa kaldı am eren cemre yasemin büyük bir hırsla devam ettiler.hepsi grubunun 2010 erevizyon rarışmasında kazanacaklarını biliyoruz.bütün hepsi hayranları sizde bu grubu destekleyin.SANA GÜVENİYORUZ GRUP HEPSİ

    YanıtlaSil
  6. bence manganın katılması daha iyi olmuş.şarkılarıda çok güzel manga 1. olur

    YanıtlaSil
  7. bence sizler eurision a katılın hadise bizi dörtdüncü yaptı kesin siz bizi 1. yaparsınız
    %100 siz bizi 1. yaparsını zben sizin büyük hayranın olarak sizin yani cemre ablanın yasemin ablanın eren ablanın katılmasını is
    tiyoruz lütfen katılın LÜTFEN
    ADIM EBRU EREN ABLAYA BENZEYEN EBRU

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler