8 Eylül 2009 Salı

Hepsi, Radyolara Konuk Oluyor

Çıkardıkları yeni single'ın ardından birçok programa davet edilen Hepsi üyeleri, radyo programlarında da boy göstermeye başladı. İbo Show ve Ucunda Bir Milyon Var isimli programlarla ekranlara yeniden dönen Hepsi üyeleri, şimdi de radyo aracılığı ile evlerimize girecek, bizi neşelendirecek.

Önce 9 Eylül'de Radyo Time'da dinleyeceğiz Grup Hepsi üyelerini. Saat 14.00'da başlayacak olan programa konuk olacak Hepsi Grubu, yeni parçaları "Sır"ı da seslendirecek. İstanbul 91.2, Ankara 89.0 ve İzmir 107.0 frekanslarından dinlenebilinen Radyo Time'da 9 Eylül günü, Hepsi günü.

10 Eylül'de ise hem televizyon ekranlarında hem de aynı anda radyoda Hepsi olacak. Kral FM'de "Mehmet'in Gezegeni" isimli programa konuk olacak olan Hepsi Grubu üyeleri, önce Mehmet ile sohbet edecek, daha sonra birbirinden güzel parçalarını dillendirecek. Sadece radyodan değil; aynı zamanda televizyondan da canlı olarak takip edebileceksiniz bu programı. Hangi kanalada mı? Kral TV'de tabii. Saat 16.00'ya hazır olun.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler