26 Eylül 2009 Cumartesi

Grup Hepsi - Son Gelişmeler

Grup Hepsi, yükselişini devam ettiriyor. Tek parçalık single'larının ardından birçok programda boy gösteren Hepsi, hız kesmiyor. Katıldıkları radyo programları yanı sıra, birçok televizyon programında da boy gösteren Grup Hepsi üyeleri, hayranları tarafından beğeniyle karşılanıyor.26 Eylül BGM konseri öncesi birçok radyo ve televizyon programına katılan Hepsi üyeleri, merak edilen her şeyi cevapladı. Önce "Güzel Bir Gün" programına katılan grup üyeleri, daha sonra Hitmix FM'deki programda boy gösterdi.

Saba Tümer'in hafta içi hergün yayımlanan "Bu Gece" isimli programına katılan Grup Hepsi, birbirinden ilginç esprileriyle Saba Tümer'i kırıp geçirdi. Hepsi üyelerini çok sevdiğini ve takip ettiğini belirten Saba Tümer, Hepsi Grubu'nun davetlerini dikkate alarak programa katılmasından övgüyle söz ederek, Hepsi'yi bol bol övdü.

1 hafta önce Yasemin'in doğum gününü de kutlayan üyelerin, bu dönemde oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmıyor. Yeni projelerle ilgili sır vermeyen grup üyeleri, çok yakında hayranlarına sevinç dolu haberler vereceğini de müjdeledi.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler