21 Aralık 2009 Pazartesi

Grup Hepsi Artık Yepyeni

Grup Hepsi yenileniyor. Yeni albümünün tarihi de artık belli: Ocak sonu.

Hepsi Grubu, eski müzik şirketi Stardium ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Ahmet Çelenk'in başında bulunduğu Dokuz Sekiz Müzik (DSM) ile anlaşma sağlayan Hepsi Grubu, yeni anlaşmalarını basın karşısında duyurdu. Yeni şirketleri ile, yeni projelere de yelken açtıklarını belirten Grup Hepsi üyeleri, yeni albümleri ile ilgili bilgiler de verdi.

Yeni albümde Cemre Kemer'in de bir bestesi bulunuyor. Bunun yanı sıra Ozan Çolakoğlu ve Mustafa Ceceli'nin de albüm içerisinde düzenlemeleri ve besteleri bulunuyor.

Yeni albümlerinin yanı sıra müzikal ve dizi projeleri ile ilgili de bilgi veren Hepsi, "Biz oyuncu değiliz ancak fazla oyunculuk gerektirmeyen dizilerde rol alabiliriz." diyerek dizi aranjörlerine de göz kırpmış oldu.

Müzikallerinin "güldürü" öğeleri ile süslü olacağını, bu projenin çok eski hayallerinden birisi olduğunu söyleyen Hepsi Grubu üyeleri, söz konusu müzikal projelerinin de çok yakın zamanda hayata geçeceğini söyledi.

Kısaca; Hepsi, yeni albümünün tarihini verdi, yeni firmasıyla anlaştı, yeni dizisinin haberini verdi ve yeni müzikallerinin yolda olduğunu söyledi.

Grup Hepsi gerçekten de, artık yepyeni.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

1 yorum:

  1. ben yine kevser ilk yorumun açılışını ben yapıyor sizi çooook seviyor yeni yılda SİVAS A GELMENİZİdiliyorum inşalah hadi bakalım...

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler