21 Aralık 2009 Pazartesi

Hepsi Grubu; En İyi Konser Performansı

İstanbul FM, geleneksel olarak yaptığı müzik ödülleri yarışmasının, bu seneki sonuçlarını açıkladı. İnternet üzerinden yapılan oylama ile geçen senenin en başarılı sanatçılarını seçen İstanbul FM, bu sene de "en"leri seçti.Grup Hepsi'nin de katıldığı ödül töreninden, Hepsi üyeleri eli boş dönmedi. "En İyi Konser Performansı" ödülünün sahibi olan Hepsi Grubu üyeleri, bu özel ödülü almak için sahneye çıktı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen konserin, "En İyi Konser Performansı" ödülünü almasına çok sevinen Hepsi üyeleri, ödül ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Grup Hepsi ailesi adına Evren Erdamar bir açıklama yaptı; "Ödülü aldığımız için çok mutluyuz, tüm Hepsi hayranlarına yürekten teşekkür ediyor, bizlere olan desteklerinin hiç kesilmemesini diliyoruz." diyen Erdamar, alınan bu ödülün sadece grup üyelerinin değil, aynı zamanda tüm Hepsi Grubu hayranlarının da olduğunu belirtti.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

1 yorum:

Yorum Yaptğınız için Teşekürler