7 Aralık 2009 Pazartesi

Hepsi, Yeni Albüm Çalışmalarında

Grup Hepsi, uzun bir sessizlikten sonra, nihayet yeni albüm çalışmalarına başladığını duyurdu. Yaklaşık 2 hafta önce, başta Hürriyet olmak üzere birçok gazeteye yeni albüm çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Hepsi Grubu, "İnsanlar tatil yaparken biz stüdyodan çıkmıyoruz." dedi.

Grup adına Cemre, "Bu 3 kişi olarak yapacağımız ilk albüm, bu nedenle heyecanımız daha farklı. Herkes kendi yolunu çizdi, biz birlikteyiz ve asla ayrılmayacağız; ayrılanların yolu açık olsun." diyerek, grubun eski üyesi Gülçin'e de gönderme yaptı.

Gazetelerde kendileri ile ilgili yalan yanlış haberlerin yapıldığını ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Hepsi üyeleri, "Erkek arkadaşlarımız yüzünden kavga etmemiz mümkün değil, çok çalışıyoruz, birimiz stüdyoda olurken diğerimiz başka işler peşinde koşturuyor olabilir." dedi ve son günlerde kendileri ile ilgili gazetelerde çıkan haberleri de yalanlamış oldu.

Hepsi'nin çıkacak albüme ne isim vereceği henüz belli olmadı. Birkaç ay sonra, yeni albümünün adının belli olması; ilkbaharda da yeni albümün raflarda yerini alması bekleniyor.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler