18 Ocak 2011 Salı

Yüksek Sadakat: İngilizce hareketli bir şarkı yapacağız

Yüksek Sadakat
İngilizce olması iyi yönde etkiliyor. Manga'dan fikir aldık. Türk motifleri içeren hareketli bir şarkı olacak.

56. Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek olan ‘Yüksek Sadakat’in kurucusu ve bas gitaristi Kutlu Özmakinacı “Eurovision teklifi ilan olunan tarihten 1 gün öncesinde geldi. Boynumuzun borcu olduğunu düşünerek hızla karar verip kabul ettik” dedi.

Yarışmaya İngilizce şarkıyla katılacaklarını ifade eden Özmakinacı, “İngilizce olması dereceleri iyi yönde etkiliyor. Manga’yla da görüştük, fikirlerini aldık. Türk motifleri içeren hareketli bir şarkı hazırlayacağız. Ülkelerin politik tutumu yarışmanın zarafetinden bir şeyler götürüyor” dedi.

Heyecandan uyku düzeninin bozulduğunu söyleyen solist Kenan Vural, yarışmanın Almanya’da olmasının seyirci avantajı doğuracağına dikkat çekti.

Davulcu Alpay Şalt ise birincilik konusunda en iddialı olan kişinin kendisi olduğunu söylerken, gitarist Serkan Özgen“Eurovision için 3 parça yollamamız gerekiyor. 10-15 gün içinde bu şarkıları tamamlayıp göndereceğiz.

TRT’nin Şubat ayındaki seçimini bekleyeceğiz. Mart başında da single ve klip çekimi yapılarak tanıtımlara başlayacağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler