21 Şubat 2010 Pazar

Herkes Hepsi'ye Hayran; Ya Onlar...

Pal FM tarafından 2009 yılının en iyi grubu seçilen Hepsi Grubu, ödül törenine yine birbirinden şık kıyafetlerle katıldı. Eren, Yasemin ve Cemre, giydikleri kıyafetlerle ve etrafa saçtıkları neşe ile, birçok kişinin ilgi odağı haline geldi.Grup Hepsi, yaptığı açıklamalarla da yine olay yarattı. Öncelikle aldıkları "En iyi grup" ödülünü değerlendiren Hepsi Grubu üyeleri, "Geçen sene albüm çıkarmadığımız halde, en iyi grup seçilmemiz, gurur verici." dediler.

Kendi tarzlarında çıkış yapıp popüler olmaya çalışan gruplara da taş atan Hepsi üyeleri, "Onların tümü dağıldı; ama biz yine dimdik ayaktayız." dedi.

Peki ya Grup Hepsi'nin hayranı olduğu gruplar kimler?

Bu sorunun cevabını, hiç bekletmeden verdi grup üyeleri. Özellikle Mor ve Ötesi'ni çok beğendiklerini söyleyen Hepsi üyeleri, aynı şekilde Manga ve Gripin'i de çok beğendiklerini belirttiler.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

1 yorum:

  1. bence de öyle doğru söylemişler....eren,cemre,yasemin abla ben gerçekten de sizin büyük bir hayranınızım...sizlere sorum herkes gibi 'bana msn adresinizi verin' değil! sadece 'neden hiç tv programlarına çıkmıyorsunuz?'ne olur çıkın da sizin o güzel yüzlerinizi ve o güzel şarkılarınızı dinleyelim....NE OLUR BENİ KIRMAYIN!!!!!!!!!!!!!!
    !

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler