23 Şubat 2010 Salı

Ve Yeni Albüm Tarihi Belli Oldu!

Grup Hepsi, Twitter üzerinden, çıkacak olan albümleri ile ilgili son bilgileri verdi, albümün ne zaman raflarda olacağını bizlere duyurdu. Geçelim ayrıntılara...

Hepsi Grubu'nun yeni albümü, Mart ayının ilk haftası çıkacak. Yani, Mart'ın ilk haftasından itibaren, müzik marketlerde "Hepsi'nin yeni albümü geldi mi?" sorusuna cevap bulabileceğiz.

Yeni albümün ilk klibi, "Yeter" isimli parçaya çekildi. Yeter parçasının klibi, 26 Şubat Cuma günü, müzik kanallarında gösterilmeye başlanacak.

Grup Hepsi'nin 4. albümünün ilk şarkısı olan Yeter, oldukça ses getireceğe benziyor. Bu klip müzik kanallarına düşer düşmez, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yeni albüm ile ilgili son bilgileri ve şarkıları da; yine bu site üzerinden takip edebilirsiniz. Hepsi ile ilgili son bilgilere ve haberlere daha hızlı ulaşabilmek için, sağ taraftaki menüde yer alan "Abone Olun!" başlıklı kutucuğa mail adresinizi girip; gelecek olan onay linkine tıklayabilirsiniz.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler