30 Nisan 2009 Perşembe

Grup Hepsi, Fırtına Gibi Esti!

TRT Ayaz'da yayınlanan "Aynadan Yansıyanlar" programına konuk olan Hepsi Grubu, gelecekle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 
Yeni albümleri ile ilgili birkaç bilgi de veren grup üyeleri, hayata geçirmek istedikleri projeleri de anlattı; kısacası çok yakında yep yeni projelerle karşımızda olacak grup üyeleri.

Yeni albümlerinin pop-rock türünde olmasını istediklerini söyleyen Hepsi üyeleri, albümlerinin yaz aylarında çıkacağını söyledi. R&B tarzı müzik türünden, arınmak istediklerini söyleyen Hepsi'ye programda onlarca hayranı da büyük destekte bulundu. Parça aralarında ve sonralarında "Hepsi, Hepsi" diye tempo tutan hayranlar, Grup Hepsi'ye sevgi gösterilerinde bulundu.

Sahne gösterileri ile ilgili bilgiler veren Hepsi üyeleri, önümüzdeki günlerde yapacağı konserlerle ilgili bilgiler de verdi. Yaz günlerinin çok daha hareketli geçeceğini söyleyen Hepsi, yeni yapılacak olan konserlerine de hayranlarını davet etti.

Dizi projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Grup Hepsi, programdaki tüm parçalarını canlı seslendirdi. Özgür Çevik ile birlikte oynayacakları diziye de atıfta bulunan Hepsi Grubu, bu projelerinin en yakın zamanda hayata geçeceğini belirtti.

Birçok yeni süpriz ile hayranlarını sevindirecek olan Hepsi; anlaşılan daha da popüler olacak.

Click for English...

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler