3 Nisan 2009 Cuma

Hepsi 1 Dizisi Yeniden

Yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan "Hepsi 1" dizisi, tekrarlarıyla yeniden ekrana gelecek. Önceleri ATV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizinin tekrarları ise Cine5'te yayınlanacak.
4 Nisan'dan itibaren saat 19.00'da Cine5 ekranlarında yayınlanacak olan Hepsi 1 dizisini yine yüzbinlerce kişinin izlemesi bekleniyor. Hepsi Grubu üyeleri; Cemre, Eren, Yasemin ve Gülçin'in başından geçen olayları özetleyen dizide, Hepsi hayranlarının ilgisini çekebilecek birçok konu işleniyor.
Yeni projeleri arasında "dizi" de olan Grup Hepsi, tekrarları yayınlanacak olan eski dizilerinin bölümleriyle yine ekranların değişmez yüzleri olacaklar. 
Cemre, Eren, Yasemin ve Gülçin'in başlarından geçen birbirinden ilginç ve eğlenceli olaylar için Hepsi 1 dizisini izletelim, izleyelim.
Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

6 yorum:

  1. bence daha bilgi olması lazım

    YanıtlaSil
  2. Selam ben Kayseri'den Ramazan bir "GRUP HEPSİ" hayranı olarak "HEPSİ1" dizsinin tekrardan yayınlanmasına çoooooooook sevindim."ALLAHA EMENET OLUN".

    YanıtlaSil
  3. sizzzzzzzzzziiiiiiiiiii cooooooooook sevyrm özellikle cemreyi ona aşığı

    YanıtlaSil
  4. cemre sana bayılıyorummmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  5. cemre bitanesin

    YanıtlaSil
  6. yasemin abla seni çoook seviyorum senin sesin çook güzel ayrıca :)

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler