8 Ağustos 2009 Cumartesi

Grup Hepsi Haberleri

Geçen hafta içerisinde Hepsi Grubu ile alakalı ya da Hepsi Grubu'nu ilgilendiren yazılı ve diğer iletişim kaynaklarında birtakım haberler yayımlandı. Biz de bu haberlerden kısa kısa yayımlayarak, sizi habersiz bırakmamaya özen gösteriyoruz.

2010 Eurovision'a Hepsi Gitsin!
Yüksel Aytuğ'un önerisi bu. Geçen 2 yıl yaptığı çağrıyı, bu yıl da yinelemiş ve Eurovision'a Hepsi'nin gitmesinin en uygun olacağını belirtmiş. Grup Hepsi haricindeki alternatiflerini de sıralayan Aytuğ, "Son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da favorim Hepsi" dedi.

3 kişiyiz; 4 olmayacağız!
Salsa dergisinde çıkan röportajda Hepsi üyelerinin söylediği sözler bunlar. Bundan sonra 4. bir kişiyi asla gruplarına almayacaklarını, müzikal yaşamlarına 3 kişi devam edeceklerini söyleyen Hepsi üyeleri, televizyonla ilgili projelerinden de kısaca bilgi verdi.

Hepsi'nin Cemre'si telefonuyla!
Hepsi'nin güzel üyesi Cemre, İstinye Park'ta alışveriş merkezine giren kız arkadaşını, alışveriş merkezinin kapısında beklemiş. Yaklaşık yarım saat boyunca telefonunu elinden düşürmeyen Cemre, aynı zamanda da volta atarak zamanın geçmesini beklemiş. Gazetecileri farkeden Cemre, daha sonra alışveriş merkezine girerek arkadaşının yanına gitmiş.

2010 Eurovision anketinde Grup Hepsi!
Şuraya tıklayarak girebileceğiniz adreste, 2010 Eurovision'a Türkiye'den kim gitsin sorulu bir anket düzenleniyor. Ankette Hepsi Grubu da var. Siz de Hepsi hayranları olarak buraya tıklayarak ankete katılın ve Hepsi'ye bir oy da siz verin.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler