24 Ağustos 2009 Pazartesi

Grup Hepsi, Yeniden İbo Show'da

Grup Hepsi çıkardığı single'ının ardından birçok programdan teklif alıyor, birçok programcı Hepsi'yi programlarına konuk olarak almak istiyor. İşte bu programlardan birisi de İbo Show. İbrahim Tatlıses'in hazırlayıp sunduğu İbo Show'a, 27 Ağustos'ta Hepsi Grubu konuk olarak katılıyor.Birkaç hafta önce çıkan "Sır" isimli parçalarıyla yeniden gğndeme oturmayı başaran Grup Hepsi, İbo Show'da özellikle eski hit parçalarını seslendirmeyi planlıyor. 27 Ağustos günü, milyonlarca hayranını yine ekran başına toplayacak olan Grup Hepsi'nin dinleyici kitlesi, şimdiden büyük heyecan yaşıyor.

İbo Show'a daha önce de katılmış olan Grup Hepsi, 3 kişi kaldıklarından bu yana ilk kez bu kadar ciddi bir programa katılacaklar ve şarkılarını seslendirecekler. Tek parçalık single'larından sonra, yeni albüm çalışmalarına da hız kesmeden başlayan Hepsi üyeleri, çıkacak olan albümleri hakkında da İbo Show aracılığıyla hayranlarını bilgilendirecek.

Eren, Cemre ve Yasemin'in birbirinden hoş kıyafetlerle katılacakları İbo Show, 27 Ağustos 2009 akşamı ekranlarınızda olacak.

Grup Hepsi hayranlarının izlemesi gereken bu programı kaçırmayalım, Grup Hepsi'ye ekran başından da destek vermiş olalım.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler