28 Ağustos 2009 Cuma

Hepsi Grubu, İbo Show'daydı

Grup Hepsi, 1 yıl aradan sonra yeniden İbo Show'a katıldı. Daha önceki yıllarda da Hepsi'yi ağırlayan İbrahim Tatlıses, Hepsi Grubu üyelerine övgüler yağdırdı.

Programda şarkılarını seslendiren Hepsi üyelerine, seyirciler de büyük ilgi gösterdi. Özellikle de programdan sonra minik hayranlarının büyük ilgisine maruz kalan Hepsi üyeleri, "Hayranlarımızın bu ilgisinden çok memnunuz, hepsini çok seviyoruz" açıklamalarında bulundu.

Gelecek sene yeniden Hepsi üyelerini programda ağırlamak istediğini söyleyen İbrahim Tatlıses, Hepsi üyelerinin fiziklerini de övdü ve Hepsi'ye iltifatlar yağdırdı. Bu ilgiden memnun olan Hepsi üyeleri "5 yıldır İbo Show'a katılıyoruz, çok nazik bir şekilde karşılanıyor ve ağırlanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Safiye Soyman'ın eşi Faik ile şakalaşan Hepsi üyeleri, Tavla isimli parçasını da sahne show'ları ile söyledi. İbrahim Tatlıses, Tavla parçasını da överek, "Bir parça ile ne kadar çok şey anlatmışlar" dedi.

Kısacası Grup Hepsi, dün gece yine herkesi büyüledi. İzleyenler, bir kez daha Grup Hepsi'ye hayran kaldı.

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler