3 Ağustos 2009 Pazartesi

Gülçin Ergül, Grup Hepsi'ye Geri Dönsün!

Facebook üzerinden başlatılan yepyeni bir kampanya ile ilgili bilgilendirmek istiyoruz sizi. Bir grup Hepsi hayranı, Facebook'ta "Gülçin Ergül, Grup Hepsi'ye Geri Dönsün!" başlıklı bir grup açarak, diğer Hepsi hayranlarını gruplarına üye olmaya davet ediyorlar ve bu sayede Facebook'tan seslerini duyurup Gülçin'in yeniden Hepsi Grubu üyesi olmasını sağlamaya çalışıyorlar.

Bu girişimleri ne kadar tutar ya da başarılı olur bilemeyeceğiz ancak biz Türkiye'nin tartışmasız en büyük Hepsi blogu olarak, bu haberi sizlere vermeyi uygun gördük. Öncelikle "Gülçin Ergül, Grup Hepsi'ye Geri Dönsün!" başlıklı grubun açıklamasını yayımlayalım:

2009 yılının başında Grup Hepsi'den "anlaşmazlık" sonucu ayrılan Gülçin Ergül'ün yeniden Hepsi'ye dönmesini istiyoruz. Bu grubu ne kadar yayarsak ve ne kadar profilelrimizde paylaşırsak, o kadar sesimizi duyurma şansımız olur.

Facebook, dikkate alınan bir platformdur. Gülçin Ergül de dahil, tüm Hepsi üyeleri Facebook'u takip ediyor. Biz Facebook üzerinden ne kadar güçlü olabilirsek, Gülçin'in de Hepsi'ye dönme ihtimali o kadar artar.

İş başa düştü, haydi arkadaşlar!
Sesimize ses verin!
Grubumuzu profillerinizde paylaşın!
Arkadaşlarınızı, gruba davet edin!

Gülçin Ergül'ü Grup Hepsi'ye geri döndürelim.
Grup Hepsi, Gülçin ile daha güzel.


Yukarıdaki açıklamadan da anlayacağınız üzere her şey çok açık ve net. Hepsi hayranları, Gülçin Ergül için Facebook üzerinden bir kampanya başlatıyor ve diğer Grup Hepsi hayranlarından destek bekliyor. Grup linki aşağıda, siz de gruba üye olmayı ve bu kampanyaya bir nebze de olsa destek sunmayı unutmayın:

http://www.facebook.com/group.php?gid=106352883159

Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

7 yorum:

  1. BENCE GELMEZ EVLENMİŞ BİLE !!!

    YanıtlaSil
  2. hayır cnm evlenmediiii

    YanıtlaSil
  3. gülçin guruba gerimi döndü.

    YanıtlaSil
  4. selam bence gülçin evlendi ve gruba geri dönmeyecek üstelik duyduğuma göre gülçin hamileymiş ve yakında cemre kemer de gruptan çıkıcakmış zaten cemre de giderse ve eren de evlenceğine göre grup falan kalmaz ortada.

    YanıtlaSil
  5. KİMSENİN EVLENDİĞİ YOK GÜLÇİN EVLENMEDİİ....AMA ONLAR GÜLÇİNSİZ Bİ HİÇLER

    YanıtlaSil
  6. hayır ben ce daha ii oldu hala ayaktalar gülçinin apatllığı zaten sarışınlar aptal dıırrr

    YanıtlaSil
  7. gülçincim sen hepsi grubuna gir sizin şarkılarınızı her zaman heryerde dinleyeceğim söz......

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler