28 Şubat 2009 Cumartesi

Grup Hepsi, Facebook'ta

Facebook'ta bir grup kurduk. Grup Hepsi hayranlarının Cemre, Yasemin ve Eren ile daha sıkı iletişim içerisinde olabilmeleri için; Hepsi ile ilgili en son haberlere anında ulaşabilmeleri için, bu grubu kurmayı uygun gördük.

Yan taraftaki Facebook logosuna tıklayarak ya da buraya tıklayarak grubumuza ulaşabilirsiniz. Daha önce Facebook hesabınıza giriş yapmışsanız, sağ üst tarafta "Bu Gruba Katıl" ibaresini göreceksiniz. Hesabınıza daha önce giriş yapmadıysanız, Facebook hesabınıza önce giriş yapın, daha sonra tekrar grubumuza katılmayı deneyin.

Gruba katıldıktan sonra, yine sağ üstte yazacak olan "İnsanları Gruba Davet Et" seçeneğine tıklayarak, bütün arkadaşlarınızı seçin ve Hepsi Grubu'na davet edin. Sayımız ne kadar artarsa, Hepsi ile o kadar iletişim içerisinde olur; onlarla çeşitli etkinliklerde birlikte olabiliriz.

Yan taraftaki Facebook logosuna tıklayarak ya da aşağıdaki linke tıklayarak, Hepsi Grubu sayfasına ulaşıp, gruba katılabilirsiniz. İşte grup linkimiz:


Lütfen grubumuza katılın ve arkadaşlarınızın da katılması için onları davet edin.
Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler