10 Şubat 2009 Salı

Hepsi, hayranlarından korkar oldu!

Başlığı bir garip attık ama durum tahmin ettiğiniz gibi değil. Hepsi üyeleri, hayranlarının ilgisinden son derece memnun ancak onların korktukları, hayranlarının ilgisi değil; onların kendilerini taklit etmeleri. Bu taklit etme durumu o kadar ciddi bir hal almış ki, Hepsi üyeleri konu ile ilgili açıklama yapma gereği duydu.
Hepsi üyeleri, konserlerinden örnekler vererek; "İmza günlerinde bir sürü Cemre, bir sürü Yasemin, bir sürü Gülçin ve bir sürü Eren vardı. Kolyelerimiz, kıyafetlerimiz, saçlarımız, takılarımız, aksesuarlarımız hepsi aynıydı" diyerek, durumun ne kadar ciddi bir hal aldığını belirttiler.

Korsan satışlarla ilgili de kısa bir açıklama yapan üyeler, korsan cd dışında, bu sene tam 167 tane Hepsi ürünü oluşturulduğunu söyledi. Bu ürünler, kırtasiye malzemelerinden saatlere kadar birçok ürünü kapsıyor. Resmi olmayan bu satışlarla da başa çıkmak zorunda olduklarını belirten üyeler, korsan ürünlere rağbet edilmemesini istedi.
Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

2 yorum:

  1. ayyyyy en güzel yasemin çıkmış eren hiç güzel değil yasemin saçını kestirmeseydi güzel olacaktı

    YanıtlaSil
  2. Gülçin seni seviyorum, sana hayranım.Ama sen gittin Dubai'ye orda balayındasın.Oldu.

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler