1 Şubat 2009 Pazar

Gülçin, Dubai'de yaşayabilir mi?

Bizleri hem üzebilecek hem de sevindirebilecek bir haberi sizinle paylaşacağız. Bildiğiniz üzere Trendy Dergisi, neredeyse her sayısında Grup Hepsi'ye yer veriyor. Hepsi ile ilgili röportajlar, haberler ve gelişmeleri her sayısında bizlere sunan Trendy'in editörü Pınar Yılmazerler, Gülçin'in Dubai seyahati üzerine bir yazı yazdı dergisinde.
Gülçin'in Dubai'de henüz evlenmediğini ancak orda bir Türk ile aşk yaşadığını belirten Yılmazerler, Gülçin'in Dubai'de olmasının sebebini de "alışma evresi" olarak niteledi. "Acaba Dubai'de yaşayabilir miyim?" sorusuna yanıt aramak için Dubai'deymiş Gülçin anlayacağınız. Nitekim Gülçin'in bu yaz evleneceği ve Dubai'de yaşayabileceği ifade ediliyor Yılmazerler tarafından.
Hepsi hayranlarına seslenen Yılmazerler, grup üyelerinin de etten kemikten olduğunu, onların da aşk yaşayabileceklerini ve her ne olursa olsun onların arkasında olmamız gerektiğini belirtiyor.
www.Hepsix.Com yayınlanan Trendy'deki Gülçin ile ilgili yazının tamamını okumak için Tıklayınız...
Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptğınız için Teşekürler