1 Kasım 2007 Perşembe

Grup Hepsi ve Kenan Doğulu aynı sahnede

Turkcell tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen "gnctrkcll 40 C" konserlerinin 6. ayağı, Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi beldesinde gerçekleştirildi.

Konserde ilk önce Hepsi Grubu sahne aldı. Grup, hayranları için en beğenilen 13 şarkıyı seslendirdi. Grubun sahne şovu ise, hayranları tarafından ilgiyle izlendi. Hepsi Grubu'nun ardından sahneye çıkan Kenan Doğulu, konserine 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye dördüncülük getiren "Shake İt Up Şekerim" adlı parçasıyla başladı. 2 saat boyunca eski ve yeni albümlerinden toplam 23 şarkı seslendiren Doğulu, danslarıyla hayranlarını coşturdu. Sanatçının romantik şarkılarına izleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Ünlü sanatçı, konser esnasında zaman zaman hayranlarıyla sohbet ederek, Kızkalesi'nde kendisine gösterilen büyük ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Sadece gnctrkcll üyelerinin katıldığı partide özel şovlar, SMS kurgulu yarışmalar gerçekleştirilerek, üyelere cep telefonları, fotoğraf makineleri, kontörler, Kenan Doğulu ve Hepsi Grubu imzalı CD'ler dağıtıldı.

Gece geç saatlere kadar devam eden konseri yaklaşık 9 bin kişi izlerken, partinin finalinde ise Kenan Doğulu ve Hepsi Grubu gösterdikleri performansla hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

3 yorum:

  1. hepsi grubu muhteşem bir grup yalnız gülçini çok beğeniyorum saçlarını düzlese daha güzel olur hepside çok güzel kızlar

    YanıtlaSil
  2. hepsi grubu çok güzel bir grup bayılıyorum hayranıyım en büyük hayalim onlarla tanışmak

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben fatma hepsi 1 rin hayranıyım veeeeeee herkese selem yolluyorum hepsi 1 çok seviyorum

    YanıtlaSil

Yorum Yaptğınız için Teşekürler